Reviews for Huize Geertrui

50 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.5
50 reviews
date score
Eddy
Reviewed on: 09/07/2018
Eddy recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Gezellig, lekker en vriendelijk personeel...

Gezellig, lekker en vriendelijk personeel

Marius
Reviewed on: 07/05/2018
Marius recommends this restaurant for: Couples, Kids, Price/quality

Goed eten - zeer vriendelijke bediening - mooi...

Goed eten - zeer vriendelijke bediening - mooi terras

Jean-Pierre
Reviewed on: 12/03/2018
Jean-Pierre recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

gewoon tevreden over alles i...

gewoon tevreden over alles i

Bart D.
Reviewed on: 05/11/2017
Bart D. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Vriendelijke bediening, gastronomisch eten...

Vriendelijke bediening, gastronomisch eten in een mooie omgeving

Bart D.
Reviewed on: 22/09/2017
Bart D. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Steeds lekker eten, mooi geserveerd en vriendel...

Steeds lekker eten, mooi geserveerd en vriendelijke bediening.

placeholder
Marianne
Reviewed on: 22/07/2017
Marianne recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Een gezellig terras, maar ook binnen is het...

Een gezellig terras, maar ook binnen is het aangenaam om zitten, een heel vriendelijke bediening. Zeker voor herhaling vatbaar.......wij kijken al uit naar de BBQ! De Paëlla was Super en de dranken waren ook in orde! 1 opmerkingetje (dat heb ik bij vorige bezoeken ook al opgemerkt) het sanitair zou beter kunnen. Niet dat de wc vuil is maar wel heel slordig (door de klanten zelf natuurlijk) en dit zou tussendoor wel eens moeten nagekeken worden.(een beleefd briefje met de vraag om alles netjes achter te laten zouden ze ook kunnen omhoog hangen) Eveneens het aanvullen van wc-papier zou sneller moeten gebeuren zodat klanten het niet moeten komen vragen in de zaak . Deze opmerking komt enkel de zaak ten goede en is geen verwijt maar een tip!

Agnes
Reviewed on: 09/07/2017
Agnes recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

We zijn er al frequent gaan eten en iedere...

We zijn er al frequent gaan eten en iedere keer worden we vriendelijk onthaald en is het eten zeer lekker. Aangename sfeer zonder capsones.

Jean-Pierre
Reviewed on: 20/04/2017
Jean-Pierre recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

alles is OK !...

alles is OK !

Kathleen
Reviewed on: 26/02/2017
Kathleen recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Eenvoudig geserveerd, aanwezigheid van een...

Eenvoudig geserveerd, aanwezigheid van een 'vergeten groente' en super lekkere combinatie maakten het geheel fantastisch. Het dessert was een smakenbom en de versheid van alle producten zijn absoluut een meerwaarde! De bediening is heel professioneel en de vriendelijkheid was naturel! Kortom, wij zullen zeker terugkeren naar Huize Geertrui in het prachtige Vlassenbroek.

Heidi
Reviewed on: 30/01/2017
Heidi recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

zeer kindvriedelijk, lekkere suggesties, persoo...

zeer kindvriedelijk, lekkere suggesties, persoonlijke benadering

date score
×

Become a Resto.be member

More than 385 000 people are registered on Resto.be!

Join our community and enjoy many advantages as a Resto.be member:

Receive personalised promotional offers
Manage your own lists (wishlist, favourites, restaurants already visited,…), your online reservations, your reviews, your personal data,…
Have early access to reservations to our key events such as RestoDays

Register with your Facebook account

Recommended

The easy way to sign in to Resto.be

or

Fill in the information below