Reviews for Chaflo & Co

1610 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.5
1610 reviews
date score
Theo
Reviewed on: 18/03/2019
Theo recommends this restaurant for: Groups, Kids, Gastronomy, Price/quality

Alles was prima in orde en gans onze groep...

Alles was prima in orde en gans onze groep was zeer tevreden over zowel het eten, de bediening als de sfeer; een aanrader.

Obed C.
Reviewed on: 18/03/2019
Obed C. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Eerst en vooral is het gezellig en heb je genoe...

Eerst en vooral is het gezellig en heb je genoeg plaats en zit je op je gemak. Tafels zijn zeer netjes gedekt. Vlugge en correcte bediening en attentvol. Het eten was heel lekker, maar ik had het ongeluk dat mijn vis niet gaar was. Ze hebben het weggenomen en ik kreeg nadien een ander stuk vis. Ook de wijn was ok. Voor herhaling vatbaar.

Pascal
Reviewed on: 18/03/2019
Pascal recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Price/quality

Zoals altijd was het eten en de bediening ...

Zoals altijd was het eten en de bediening perfect. Een minpunt vonden wij de plaats voor vier personen ter hoogte van het toilet en ingang tapas. Het was er nogal donker om te eten.

Katrien
Reviewed on: 17/03/2019
Katrien recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Vlotte bediening, lekker eten, goede prijs...

Vlotte bediening, lekker eten, goede prijs - kwaliteit... Altijd een leuke ervaring..

Linda
Reviewed on: 16/03/2019
Linda recommends this restaurant for: Price/quality

Eten in orde - bediening in orde - prijs/kwalit...

Eten in orde - bediening in orde - prijs/kwaliteit is goed!

Sabine
Reviewed on: 16/03/2019
Sabine recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Gezellig vernieuwd, vlotte en vriendelijke...

Gezellig vernieuwd, vlotte en vriendelijke bediening. We hadden mensen uit Ierland mee en die werden spontaan in het Engels aangesproken en geholpen want de kaart is enkel in het Nederlands.

Sally
Reviewed on: 16/03/2019
Sally recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Super lekker eten, snelle service voor zo’n...

Super lekker eten, snelle service voor zo’n volle zaal! Voor herhaling vatbaar

Gwendoline V.
Reviewed on: 16/03/2019

Lekker eten zalige wijntjes en superbediening....

Lekker eten zalige wijntjes en superbediening. Een echte aanrader!

Lucrece
Reviewed on: 16/03/2019
Lucrece recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Zeer goede service - hebben chaflo menu genomen...

Zeer goede service - hebben chaflo menu genomen, prima in orde. Enige minpunt was de kirr royal (9,5 €), zonder bubbels en lauw, maar onmiddellijk een andere gekregen na het melden, die dan perfect koud was en bubbels in het glas.

Anne
Reviewed on: 15/03/2019
Anne recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Te zoute steak tartaar en onuitgebakken frieten...

Te zoute steak tartaar en onuitgebakken frieten

date score