Reviews for Chaflo & Co

2168 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.5
2168 reviews
date score
peter
Reviewed on: 15/03/2020

Wij hebben niet kunnen gaan door de maatregelen...

Wij hebben niet kunnen gaan door de maatregelen omtrent het coronavirus ,als dit achter de rug is zijn we zeker van plan de draad terug op te pakken voor een bezoekje/etentje .Alvast sterkte aan het team van 'Chaflo' in deze moeilijke tijden.

Rita
Reviewed on: 13/03/2020
Rita recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Het was voor de meeste van ons, het eerste...

Het was voor de meeste van ons, het eerste bezoek aan Wijnrestaurant Chaflo & Co. Wij waren zeer tevreden over de ontvangst, de bediening en zeker over het eten. Een klein minpuntje misschien was de 'dame blanche'. Ik had die liever met warme chocoladesaus gekregen. Alleszins voor herhaling vatbaar.

Lutgarde
Reviewed on: 13/03/2020
Lutgarde recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Goed gezelschap, lekker eten.....en vooral...

Goed gezelschap, lekker eten.....en vooral op een rustige manier.....kunnen genieten van ons aperitief......

Luc
Reviewed on: 13/03/2020
Luc recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner, Price/quality

Op gans de lijn warren wij te vreden doet zo...

Op gans de lijn warren wij te vreden doet zo voort

erika
Reviewed on: 11/03/2020
erika recommends this restaurant for: Groups

Gezellig en lekkere wijn...

Gezellig en lekkere wijn

Marc
Reviewed on: 11/03/2020
Marc recommends this restaurant for: Kids, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

Goede bediening, vriendelijke service. Lekker...

Goede bediening, vriendelijke service. Lekker eten. Voorgerechten misschien iets te duur voor wat je krijgt. Lekkere wijnen. Aanrader!!

Obed
Reviewed on: 10/03/2020
Obed recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het eten was zeer lekker, en het personeel...

Het eten was zeer lekker, en het personeel was vriendelijk. Voorgerecht kwam wel iets te vroeg, want apéro was nog halfvol ! Had verjaardag vermeld van schoonmoeder die 86 was geworden. Geen felicitaties !

Kim
Reviewed on: 10/03/2020
Kim recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Zeer lekkere filet pur met lekker pepersaus...

Zeer lekkere filet pur met lekker pepersaus en fantastische frietjes !!

Kelly
Reviewed on: 09/03/2020
Kelly recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het eten was super lekker, bediening op en...

Het eten was super lekker, bediening op en top en ook heel gezellig zitten.

Wim
Reviewed on: 09/03/2020
Wim recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Top Lekker eten. Voor herhaling vatbaar....

Top Lekker eten. Voor herhaling vatbaar.

date score