Reviews for Chaflo & Co

1653 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.5
1653 reviews
date score
Wim R.
Reviewed on: 21/04/2019
Wim R. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Super lekker eten en een voortreffende bedienin...

Super lekker eten en een voortreffende bediening

Yves D.
Reviewed on: 21/04/2019
Yves D. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Eten was zeer lekker, bediening heel goed....

Eten was zeer lekker, bediening heel goed. Zeker voor herhaling vatbaar.

wim
Reviewed on: 21/04/2019
wim recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Het eten en de bediening was super. Vind het...

Het eten en de bediening was super. Vind het altijd zalig om bij jullie te komen eten. heel lekkere en voldoende wijnen bij de formule. Dikke pluim voor jullie. Mvg, Wim

Ann
Reviewed on: 20/04/2019
Ann recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Vriendelijk, spontaan en super lekker! Top!...

Vriendelijk, spontaan en super lekker! Top!

Tim D.
Reviewed on: 17/04/2019
Tim D. recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

Eten was heel lekker, bediening was niet ok....

Eten was heel lekker, bediening was niet ok.

robert
Reviewed on: 15/04/2019
robert recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Vriendelijk personeel, ook de zaakvoerder zeer...

Vriendelijk personeel, ook de zaakvoerder zeer attent. Eten PICOBELLO prijs/kwaliteit. Tot volgende keer !

Gindy
Reviewed on: 15/04/2019
Gindy recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere, Price/quality

De ganse familie was zeer tevreden over het...

De ganse familie was zeer tevreden over het menu, de locatie, ontvangst en de bediening waren uitstekend. In ieder geval een pluim voor Ilse. Wij hebben al een reservatie voor volgend jaar en kijken er al naar uit. Vriendelijke groeten, Familie De Ridder

stephan d.
Reviewed on: 15/04/2019
stephan d. recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner

Spijtig dat ik geen positieve beoordeling kan...

Spijtig dat ik geen positieve beoordeling kan plaatsen,de menu van de chef werd gemaakt zonder liefde.Wanneer je de aangepaste wijnen erbij kiest hoop je op zijn minst 'aangepaste'.Ook hier werd er zonder al te veel inzet wijn bijgeschonken die ondermaats was. Er zijn veel keuzemogelijkheden maar de keuze om hier nog eens te komen zal niet meer worden gemaakt.

Herman V.
Reviewed on: 14/04/2019
Herman V. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy

Niettegenstaande het erg druk was zaten we...

Niettegenstaande het erg druk was zaten we in een gezellige hoek van het restaurant. Het eten was lekker en verzorgd. De bediening was vriendelijk. Waarschijnlijk door de drukte was de wachttijd tussen de gangen iets te lang . Een bestelde tweede koffie werd niet gebracht. Algemeen zijn wij wel erg tevreden en blijven we zeker komen.

Guy
Reviewed on: 14/04/2019
Guy recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Boven verwachting goed. Zeer lekker eten met...

Boven verwachting goed. Zeer lekker eten met uitstekende wijnen. Gezellige sfeer.

date score