Reviews for Chaflo & Co

1656 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.5
1656 reviews
date score
stephan d.
Reviewed on: 15/04/2019
stephan d. recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner

Spijtig dat ik geen positieve beoordeling kan...

Spijtig dat ik geen positieve beoordeling kan plaatsen,de menu van de chef werd gemaakt zonder liefde.Wanneer je de aangepaste wijnen erbij kiest hoop je op zijn minst 'aangepaste'.Ook hier werd er zonder al te veel inzet wijn bijgeschonken die ondermaats was. Er zijn veel keuzemogelijkheden maar de keuze om hier nog eens te komen zal niet meer worden gemaakt.

Herman V.
Reviewed on: 14/04/2019
Herman V. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy

Niettegenstaande het erg druk was zaten we...

Niettegenstaande het erg druk was zaten we in een gezellige hoek van het restaurant. Het eten was lekker en verzorgd. De bediening was vriendelijk. Waarschijnlijk door de drukte was de wachttijd tussen de gangen iets te lang . Een bestelde tweede koffie werd niet gebracht. Algemeen zijn wij wel erg tevreden en blijven we zeker komen.

Guy
Reviewed on: 14/04/2019
Guy recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Boven verwachting goed. Zeer lekker eten met...

Boven verwachting goed. Zeer lekker eten met uitstekende wijnen. Gezellige sfeer.

Theo
Reviewed on: 14/04/2019
Theo recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

goede sfeer, verzorgde keuken, vriendelijk...

goede sfeer, verzorgde keuken, vriendelijk personeel, vlotte bediening, smakelijk eten en verantwoorde prijs

Nathalie
Reviewed on: 13/04/2019
Nathalie recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner, Gastronomy, Price/quality

We komen hier regelmatig, prijs/kwaliteit is...

We komen hier regelmatig, prijs/kwaliteit is altijd zeer goed, service uitstekend en gezellig kader

Adelheid
Reviewed on: 13/04/2019
Adelheid recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

kwaliteit op het bord! Verzorgde service in...

kwaliteit op het bord! Verzorgde service in een aangenaam kader. We komen zeker terug.

Martine
Reviewed on: 13/04/2019
Martine recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Super vriendelijke bediening. Correct advies...

Super vriendelijke bediening. Correct advies ivm huiswijn à volonté. Lekker eten. Ronduit was een restaurantbezoek moet zijn.

Poppe
Reviewed on: 12/04/2019
Poppe recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Perfecte service, heerlijk eten, correcte prijs...

Perfecte service, heerlijk eten, correcte prijs!

Janine
Reviewed on: 12/04/2019
Janine recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker eten, vriendelijke bediening, gezellige...

Lekker eten, vriendelijke bediening, gezellige omgeving.

Annelies
Reviewed on: 10/04/2019
Annelies recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Zeer lekker - zoals altijd ... De asperges...

Zeer lekker - zoals altijd ... De asperges waren top - wel een beetje veel. Hadden de verkeerde wijn gekregen maar werd ook meteen zonder gemor rechtgezet.

date score