Reviews for Hof Van Heusden

365 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.2
365 reviews
date score
Sam
Reviewed on: 15/02/2020
Sam recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Vlotte aangename bediening. Leuke attentie...

Vlotte aangename bediening. Leuke attentie op het einde. Daarnaast ook nog eens heerlijk gegeten! Aanrader.

olivier
Reviewed on: 15/02/2020
olivier recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Super eten en vriendelijke uitbaters...

Super eten en vriendelijke uitbaters

Guy
Reviewed on: 15/02/2020
Guy recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Een gezellige sfeer en lekker gegeten. Personee...

Een gezellige sfeer en lekker gegeten. Personeel heel vriendelijk en correct.

Inge
Reviewed on: 14/02/2020
Inge recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

spelen in op de nieuwe eettrend en bediening...

spelen in op de nieuwe eettrend en bediening

Jaak
Reviewed on: 09/02/2020
Jaak recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

als altijd: heel lekkere gerechten, voortreffel...

als altijd: heel lekkere gerechten, voortreffelijke bijpassende wijn vriendelijkheid en expertise van de maître fijne variatie in maandmenu's hoogkwalitatieve en verse ingrediënten

Tim
Reviewed on: 09/02/2020
Tim recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Het eten was een streling voor de smaakpapillen...

Het eten was een streling voor de smaakpapillen en het oog, de bediening zeer vlot, vriendelijk, en professioneel.... kortom, wij genoten van een zeer gezellige avond, waarvoor dank!

Sabine
Reviewed on: 08/02/2020
Sabine recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Echt lekker!...

Echt lekker!

Hans
Reviewed on: 07/02/2020
Hans recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

We hebben er zeer lekker gegeten en de bedienin...

We hebben er zeer lekker gegeten en de bediening verliep zeer vlot. Het restaurant op zich was uitermate gezellig.

benny bvk
Reviewed on: 03/02/2020

Alles was super lekker . Zeer vriendelijk ontva...

Alles was super lekker . Zeer vriendelijk ontvangen .

Jeroen
Reviewed on: 30/01/2020
Jeroen recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

Niet tevreden is natuurlijk heel zwart wit....

Niet tevreden is natuurlijk heel zwart wit. Het eten was erg lekker en verzorgd, ook de porties waren goed. Daar kan ik niets op aanmerken. Maar na de aperitief hebben we zelf nooit de vraag gekregen wat we wilden drinken bij ons hoofdgerecht. Geen wijnkaart of zo. Als ons bord leeg was heb ik uiteindelijk zelf nog iets moeten vragen. Zelfde verhaal wat een dessert betreft. We zijn dan maar vertrokken. Op het einde was het ook erg luidruchtig, er was een groep binnengekomen, goed voor jullie, maar wij hadden wat moeite om elkaar te verstaan.

date score