Reviews for Alfons Burger Groot Bijgaarden

431 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.3
431 reviews
date score
Henri
Reviewed on: 17/03/2019
Henri recommends this restaurant for: Couples, Kids, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Qualité des ingrédients et préparations....

Qualité des ingrédients et préparations.

Raquel
Reviewed on: 16/03/2019
Raquel recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Acceuil agréable, excellent service, très bonne...

Acceuil agréable, excellent service, très bonne qualitée

Sven L.
Reviewed on: 10/03/2019
Sven L. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Dik in orde. Leuk kader, lekker eten en zeer...

Dik in orde. Leuk kader, lekker eten en zeer vriendelijk personeel. Zeker de moeite waard om terug te gaan!

Kristel
Reviewed on: 04/03/2019
Kristel recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Heel lekker gegeten, mega super service en...

Heel lekker gegeten, mega super service en heel vriendelijk! Fijn dat je ook iets weg kan laten van je hamburger en dat het personeel oog heeft voor je tafel! Goede dessertenkeuze, lekker en groot genoeg.

Ghislain
Reviewed on: 04/03/2019
Ghislain recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekker eten; super vriendelijk personeel; vlug...

Lekker eten; super vriendelijk personeel; vlug bediend

Lesley D.
Reviewed on: 04/03/2019
Lesley D. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

De burgers met frieten zijn goed gemaakt en...

De burgers met frieten zijn goed gemaakt en smaken lekker. Bij het dessert had ik de chocolade crumble besteld en kreeg ik een chocolade moelleux. Wanneer ik aan gaf dat ik de crumble besteld had namen ze het bord terug mee naar de keuken. Een andere bedienster kwam in de plaats met een smoes dat de crumble eigenlijk de 10tal kleine bolletjes chocolade waren op mijn bord rond het ijs. Ik heb betaald voor een moelleux die ik niet gevraagd had en waar ik geen zin in had.

Dirk
Reviewed on: 02/03/2019
Dirk recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Goede service, lekkere burgers....

Goede service, lekkere burgers.

Olivier B.
Reviewed on: 24/02/2019

Lek...

Lek

Eric
Reviewed on: 24/02/2019
Eric recommends this restaurant for: Groups, Kids

simpel goed, goede sfeer en bediening...

simpel goed, goede sfeer en bediening

Didier G.
Reviewed on: 23/02/2019
Didier G. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Vriendelijk onthaal, lekker eten...

Vriendelijk onthaal, lekker eten

date score