Reviews for D'auw Pasteriej

5 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.5
5 reviews
date score
Marc
Reviewed on: unknown

Deze culinaire parel is een must voor elke...

Deze culinaire parel is een must voor elke gastronoom. Topniveau!!!

filip
Reviewed on: unknown

valentijn en we besloten met 4 koppels dit...

valentijn en we besloten met 4 koppels dit restaurant te bezoeken. totaal onbekend was deze locatie voor ons. Maar wat een ontdekking. Schitterend kader, prachtige gerechten en toch een "thuis-sfeer" gevonden. De accordeonspeler zorgde ervoor dat een avondje uit uitmondde in een gezellige zang- en danspartij door vele gasten en uitbater zeer gewaardeerd. Wij waren allen verkocht en zullen zeker terug gaan.

Jos
Reviewed on: unknown

Het Kerstmenu welke men aanbood was goed in...

Het Kerstmenu welke men aanbood was goed in evenwicht en uitstekend gepresenteerd. Het wijn arrangement was zeer goed aangepast en werd gul aangeboden, hetgeen niet overal kan gezegd worden. Kortom een plaats om de onthouden en zeker om aan te bevelen

luc
Reviewed on: unknown

Zeer mooi kader , vooral de tuin. Prijs/kwalit...

Zeer mooi kader , vooral de tuin. Prijs/kwaliteit verhouding is schitterend. Beperkte kaart met dagverse en seizoensgebonden producten. Zeer pure gerechten waarbij je de individuele ingredienten ziet en proeft. Vriendelijke bediening. Kortom een aanrader.

Pol
Reviewed on: unknown

Het Carte Blanche menu was fantastisch! Mark...

Het Carte Blanche menu was fantastisch! Mark weet wat koken is. Heerlijke combinaties van verse produkten uit het seizoen. Laat de kok maar voor je kiezen ... Prijs - kwaliteit is uitstekend. Minpuntje : de wijn van van een ander jaar dan die we besteld hadden. Een aanrader.

date score