Reviews for De Wereld Is Klein

776 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.4
776 reviews
date score
Rafael
Reviewed on: 03/10/2018
Rafael recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Gezellig om te komen en heel lekker...

Gezellig om te komen en heel lekker

Luc
Reviewed on: 03/10/2018
Luc recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Zeer proper, vriendelijk en veel keuze Alles...

Zeer proper, vriendelijk en veel keuze Alles word regelmatig aangevuld Tafel word regelmatig leeggemaakt

Van de Sompel
Reviewed on: 01/10/2018
Van de Sompel recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Vriendelijk personeel, ruime keuze van diverse...

Vriendelijk personeel, ruime keuze van diverse producten. Door vooraf te betalen wacht je achteraf geen onaangename verassing van een te hoge rekening.

mario
Reviewed on: 01/10/2018
mario recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Het totaal concept is prima. Zeer ruim aanbod...

Het totaal concept is prima. Zeer ruim aanbod en zeer goed verzorgd. We komen zeker terug en zullen jullie restaurant zeker aanbevelen.

Sabine
Reviewed on: 01/10/2018
Sabine recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vriendelijk, goede uitleg, enorm veel keuze...

Vriendelijk, goede uitleg, enorm veel keuze , lekker, a volonte

GUNTHER
Reviewed on: 01/10/2018
GUNTHER recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

het was lekker een vernieuwd wok en wereldkeuke...

het was lekker een vernieuwd wok en wereldkeuken was top

Christel
Reviewed on: 30/09/2018
Christel recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Wij hadden gereserveerd om half 8. Het buffet...

Wij hadden gereserveerd om half 8. Het buffet kost 35 euro per persoon. Je ben verplicht om 5 euro per persoon bij te betalen voor drinken.( 6bonnen) Voor een aperitief nog eens 5 euro per persoon waar bijna geen alcohol inzit, dure aperitief dus. Toen we om het eten gingen waar veel schalen leeg, leek ons toevallig, toen we een tweede maal om eten gingen, waar de dezelfde schalen nog steeds leeg. Je mag zoveel eten als je wil, maar de helft van hun boel staat leeg. We hebben voor ons drieën 135€ betaald. Voor dat geld kunnen beter gaan eten, hoor en mijnen buik gaat beter gevuld zijn. Was de eerste keer maar zal de laatste keer zijn...

Eveline
Reviewed on: 30/09/2018
Eveline recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het eten was super lekker. Personeel: sommige...

Het eten was super lekker. Personeel: sommige mogen echt wel vriendelijker zijn.

Gilbert
Reviewed on: 30/09/2018
Gilbert recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Aanbod en de heerlijke gerechten. Vriendelijke...

Aanbod en de heerlijke gerechten. Vriendelijke personeel

Peter
Reviewed on: 29/09/2018
Peter recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Heel lekker en voor herhaling vatbaar...

Heel lekker en voor herhaling vatbaar

date score