Reviews for De Wereld Is Klein

776 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.4
776 reviews
date score
Afaf
Reviewed on: 01/08/2021
Afaf recommends this restaurant for: Groups

Niets werd aangevuld, er zat geen smaak in....

Niets werd aangevuld, er zat geen smaak in. Zelf het ijs was slecht. Geen service, duur voor wat het was! En normaal is dit in dezelfde soort eethuizen correct van prijs maar hier was het ondermaats

J. v.
Reviewed on: 10/04/2019
J. v. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Heerlijk eten, grote keuze en personeel gastvri...

Heerlijk eten, grote keuze en personeel gastvrij.

Dirk
Reviewed on: 07/02/2019
Dirk recommends this restaurant for: Groups

om 20 u was de helft van de schotels met ingred...

om 20 u was de helft van de schotels met ingrediënten al leeg en werden niet meer vervangen.

Christel
Reviewed on: 30/09/2018
Christel recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Wij hadden gereserveerd om half 8. Het buffet...

Wij hadden gereserveerd om half 8. Het buffet kost 35 euro per persoon. Je ben verplicht om 5 euro per persoon bij te betalen voor drinken.( 6bonnen) Voor een aperitief nog eens 5 euro per persoon waar bijna geen alcohol inzit, dure aperitief dus. Toen we om het eten gingen waar veel schalen leeg, leek ons toevallig, toen we een tweede maal om eten gingen, waar de dezelfde schalen nog steeds leeg. Je mag zoveel eten als je wil, maar de helft van hun boel staat leeg. We hebben voor ons drieën 135€ betaald. Voor dat geld kunnen beter gaan eten, hoor en mijnen buik gaat beter gevuld zijn. Was de eerste keer maar zal de laatste keer zijn...

irja
Reviewed on: 24/05/2019
irja recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner

Ik vond het eten smakeloos en alles wat ik...

Ik vond het eten smakeloos en alles wat ik proefde viel redelijk tegen.

brian v.
Reviewed on: 14/04/2019
brian v. recommends this restaurant for: Couples

eten was koud, werb bijna niet meer aangevuld,...

eten was koud, werb bijna niet meer aangevuld, rijst een half uur vermist geweest en op een zaterdag (drukke dag volgens personeel) zou dit zeker niet mogen gebeuren! 85 euro betaalt voor koud eten en weinig keuze, sommige dingen waren leeg en werden niet meer bijgevuld. zelf kom ik hier niet meer is al de 2de keer dat we dit voorhebben, volgende keer 20 minuutjes rijden en goed eten.

Sven
Reviewed on: 23/03/2019
Sven recommends this restaurant for: Groups

Eten was niet lekker en de bediening was matig,...

Eten was niet lekker en de bediening was matig, het systeem dat ze toepassen is heel onduidelijk.

Lien
Reviewed on: 27/01/2019
Lien recommends this restaurant for: Couples

Ongezellige ruimte. Te refterachtig. Het stoor...

Ongezellige ruimte. Te refterachtig. Het stoorde dat er zo rap afgeruimd werd. Je had nog maar je bestek neer gelegd of ze waren er al om weg te nemen. Jammer dat je op plastiek borden moest eten. te luide muziek. Storend. Het eten werd niet meer aangevuld. Veel dingen waren al op toen wij toekwamen en nog moesten beginnen. Veel geld voor wat het is.

wim
Reviewed on: 19/09/2021

Er waren sommige dingen niet aanwezig. Zoals...

Er waren sommige dingen niet aanwezig. Zoals bv boter. Bij navraag kreeg ik te horen,is op

Yves
Reviewed on: 18/09/2021
Yves recommends this restaurant for: Couples

Steak goed, zeegerechten slecht. Direct betalen...

Steak goed, zeegerechten slecht. Direct betalen bij binnenkomst. Weinig sfeer.

date score