Reviews for De Verborgen Tuin

12 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.4
12 reviews
date score
David
Reviewed on: unknown

Boterpotje

Vorige week samen met mijn vrouw gaan eten, eten zeer lekker, met uitzondering van de boter, mijn vrouw was al een tijdje van het brood en de boter aant eten tot we zagen dat er vanonder in het boterpotje zwarte en rode schimmel zat, na de opmerking tegen de zaaldame kregen we wel een nieuw potje maar de overige boterpotjes bleven gewoon op tafel staan. Na het dessert geen koffie of dergelijke van het huis. Enkel een gewone sorry, zoiets kan niet voor een sterrenzaak, de dames in de zaal staan daar niet op hun plaats.

Jessie Nieuborg
0 Favorites
2 Reviews
Reviewed on 19/08/2015

Beste David C. Ik weet niet wanneer u geweest bent, maar ik ga (sinds een jaar) regelmatig eten bij de verborgen tuin en heb boter nog nooit in potjes geweten... Boter (3 verschillende soorten gevormde quenelles) ligt op een soort van steen.

Michel
Reviewed on: unknown

Genieten!

We hebben het degustatiemenu geproefd zonder de kazen. De chef tovert in alle schotels een zeer gevarieerd smakenpalet, zeer goed gecombineerd en perfecte garing van groenten, vis en vlees. Dat zijn nu perfect beetgare groenten: gaar maar toch noch een min of meer krokante beet in het midden (niet zoals sommigen half rauw durven benoemen als beetgaar). De begeleidende wijnen zijn zeer goed gekozen, de citroencocktail is als aperitief gepast zuur en zoet, de champagne mocht iets minder zoet zijn naar onze smaak (mijn schoonzus zou hem wel zeer lekker vinden). Als enige nadeel zou ik de voorstelling van onze Geraardsbergse mattentaart in het dessert willen vernoemen. Een echte mattentaart is nogal groot en te zwaar na een culinair menu, daarom presenteert de chef een mini-versie tussen andere smaakbommetjes. Door de mini-omvang is er te weinig vulling (matten) en overheerst de bladerdeeg. Hierdoor kan ik niet de aroma's van amandelessence en eigeel in droge verse kaas terugvinden. Opgelet: laatste opmerking gaat zeker geen domper leggen op het genot van het genuttigde 6-gangenmenu. We kregen een vlotte en vriendelijke bediening, niet stijfburgerlijk maar toch correct met de juiste info over eten en drank. Dit was een memorabel culinair genieten ter gelegenheid van onze huwelijksverjaardag. Voor een arbeiderskoppel mag het natuurlijk wel altijd iets goedkoper zijn :-) maar het is zeker zijn geld waard!

Hilde
Reviewed on: unknown

triestig

Gaan eten in de Verborgen Tuin. Het kader is heel mooi, het eten is lekker maar de bediening trekt op niets!!!!!!!!!!!!!! Ik vind het schandalig dat wanneer je om 19u toekomt, ze de service zodanig rekken om iedereen, ook degene die om 21u toekomt, terzelfdertijd te kunnen bedienen. 1.30u aperitieven. dan weer een uur moeten wachten op het eerste voorgerecht en idem dito voor het vervolg van de menu, da kan niet

olivier
Reviewed on: unknown

Lekker tafelen in een aangename sfeer. Hebben...

Lekker tafelen in een aangename sfeer. Hebben gekozen voor het menu en is zeker een aanrader. Van amuse tot versnapering bij de koffie was alles heel orgineel, mooi gepresenteerd maar vooral lekker. Prijs kwaliteit geven ze toch wel veel het nakijken. Komen zeker terug bij wat warmere temperaturen om ook eens van de tuin te kunnen genieten. Maar gezellig bij het haardvuur is natuurlijk ook niet mis.

raymonda
Reviewed on: unknown

uitstekend ! doe zo verder....

uitstekend ! doe zo verder.

Ellen
Reviewed on: unknown

Ik vind dit een topper in Geraardsbergen. Lekke...

Ik vind dit een topper in Geraardsbergen. Lekker eten, gezellig interieur... zoals de naam verklapt zit je een beetje verborgen van het stadsleven in Geraardsbergen en dat maakt het heel rustig en ontspannend. De crostini's zijn aan te raden en de spaghetti verborgen tuin was ook heel lekker (je smaakt de verse producten). Zeker een aanrader

peter
Reviewed on: unknown

aangename sfeer ,snelle bediening originele...

aangename sfeer ,snelle bediening originele gerechten ,enkel miste ik wat groentjes of garnituur bij de overigs heerlijke scampi's met curry .5lekker pikant maar niet brandend) Mmmm...........

Johan
Reviewed on: unknown

Al een aantal keer bezocht, en telkens weer...

Al een aantal keer bezocht, en telkens weer gevallen voor de wokschotels en/of de slaatjes ; heel lekkere keuken, en dat in een uniek kader : een binnentuin met een zalig terras, dus geen auto's of vervelende bromfietsen te horen. Wat ons betreft ook steeds een vlotte bediening, ongeacht het uur !

Sabrina
Reviewed on: unknown

De Verborgen Tuin is inderdaad een verborgen...

De Verborgen Tuin is inderdaad een verborgen tuin, middenin het centrum van Geraardsbergen. Het is een lust voor het oog, zowel binnen als buiten! Ook de gerechten waren vers en lekker... MAAR het heeft hen (mét reservatie) 2 uur geduurd om onze eenvoudige gerechten tot op onze tafel te krijgen. Dit heb ik, als zeer regelmatig restaurant-bezoeker, nog nooit eerder meegemaakt en zal ervoor zorgen dat wij niet "snel" zullen terugkeren.

Bob
Reviewed on: unknown

Zeer mooie en rustige omgeving midden in de...

Zeer mooie en rustige omgeving midden in de stad ! Verrassende menukeuze, allemaal lekker klaargemaakt en mooi gepresenteerd tegen een meer dan aannemelijke prijs !

date score