Reviews for Brasserie Courant D’eau

71 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
7.9
71 reviews
date score
geert
Dined on: 02/02/2018
geert recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

goed eten mooi restaurant vriendelijk goede...

goed eten mooi restaurant vriendelijk goede sfeer .

Omer
Dined on: 04/01/2018
Omer recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Een goede en vriendelijke bediening,en de voorg...

Een goede en vriendelijke bediening,en de voorgestelde menu was tip top in orde,we komen zeker nog terug.

Freddy R.
Dined on: 02/12/2017
Freddy R. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Ons hoofdgerecht gekregen maar hadden onze...

Ons hoofdgerecht gekregen maar hadden onze frieten vergeten, hebben 12 minuten moeten wachten eer we onze frieten dan toch kregen, Ons hoofdgerecht was al voor de helft opgegeten toen we onze frieten kregen. Een uur moeten wachten op ons voorgerecht! Het eten was wel lekker, en een vriendelijke bediening.

Kristel B.
Dined on: 17/11/2017
Kristel B. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Supergoede service, altijd heerlijke menu's....

Supergoede service, altijd heerlijke menu's. Nog een steakmes bij de steak en het is compleet !

Frank
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Dined on: 10/10/2017
Frank recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

Bij het aanmelden bleek de dienster niet op...

Bij het aanmelden bleek de dienster niet op de hoogte te zijn van onze reservatie noch van het initiatief van resto days. Zij eiste aanvankelijk een voucher. Slechts na enige discussie nam ze de eerst aangereikte menukaart weg en bracht ons vervolgens een vuil en verfrommeld papiertje met enkele gerechten waaruit we mochten kiezen.. Al bij al was de lunch voor deze prijs wel van aanvaardbaar niveau voor een dagschotel

Francine
Dined on: 23/09/2017
Francine recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner

Vriendelijke bediening, lekker eten, niet zo...

Vriendelijke bediening, lekker eten, niet zo echt gastronomisch maar goed! We komen nog terug!

MARC
Dined on: 17/09/2017
MARC recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner

Goede prijs/kwaliteit. Makkelijk bereikbaar Moo...

Goede prijs/kwaliteit. Makkelijk bereikbaar Mooie presentatie Vriendelijke bediening Minpuntje is dat het voorgerecht te snel komt nadat het aperitief werd geserveerd. Ook wat meer wijninfo zou welkom zijn.

monique v.
Dined on: 02/09/2017
monique v. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

ik heb coeliakie en de kok heeft zijn menu...

ik heb coeliakie en de kok heeft zijn menu voor mij aan gepast! ook zeer attente obers en vriendelijk

Patricia V.
Dined on: 17/08/2017
Patricia V. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Prijs/kwaliteit perfect en vriendelijk bedienin...

Prijs/kwaliteit perfect en vriendelijk bediening.

Quentin D.
Dined on: 13/08/2017
Quentin D. recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner, Gastronomy

Professionele bediening, zeer rusrige sfeer....

Professionele bediening, zeer rusrige sfeer. Het eten was ook zeer lekker. We komen zeker terug.

date score