Reviews for Brasserie Courant D'eau

139 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.0
139 reviews
date score
Guy
Reviewed on: 20/07/2021
Guy recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

Goede kwaliteit. Goede prijs/kwaliteitsverhoudi...

Goede kwaliteit. Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Vriendelijke bediening. Alles OK dus.

Guy
Reviewed on: 15/07/2021
Guy recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

We hebben het dagmenu genomen. Goede kwaliteit...

We hebben het dagmenu genomen. Goede kwaliteit en zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Gemakkelijke reservatie en vriendelijke bediening. Top

frank
Reviewed on: 11/07/2021
frank recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Goede service en lekker eten alsook zeer vriend...

Goede service en lekker eten alsook zeer vriendelijke mensen, zeker een aanrader. Met vriendelijke groeten. Marleen & Frank

Yves
Reviewed on: 03/07/2021
Yves recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

Vistong was in orde! Bediening sus en zo. Een...

Vistong was in orde! Bediening sus en zo. Een 7.

Demeyere
Reviewed on: 27/06/2021
Demeyere recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Bediening was heel vlot en super … Zeetong...

Bediening was heel vlot en super … Zeetong goed gebakken!

Stefaan
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 11/10/2020
Stefaan recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Het eten en de huiswijn waren lekker. We zijn...

Het eten en de huiswijn waren lekker. We zijn goed onthaald en de mensen waren zeer vriendelijk. Er heerste een aangename sfeer en de bediening was correct. Alles was er netjes.

lydia
Reviewed on: 09/10/2020
lydia recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker eten en goed bediening...

Lekker eten en goed bediening

Kathleen
Reviewed on: 02/10/2020
Kathleen recommends this restaurant for: Groups

Gewoon super lekker...

Gewoon super lekker

Helga
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 03/08/2020
Helga recommends this restaurant for: Couples

we hebben lang moeten wachten op ons eten....

we hebben lang moeten wachten op ons eten. Ik had aangegeven dat er iemand glutenintolerant was en daarmee werd totaal geen rekening gehouden en het hoofdgerecht was koud en uitgedroogd.

Els
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 27/07/2020
Els recommends this restaurant for: Couples

Menu van de chef bleek een tomatensoep, BBQ...

Menu van de chef bleek een tomatensoep, BBQ en crème brûlée te zijn. De bbq was ondermaats en het vlees niet uitgebakken. De crème brûlée echt niet lekker. Tijdens het diner werd luide live muziek gespeeld waardoor een normaal gesprek onmogelijk werd. Op basis van voorgaande ervaringen met Restodays had ik een hoger niveau van keuken verwacht.

date score