Reviews for Safi Safi

68 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
7.7
68 reviews
date score
Bart F.
Flamand
Dined on: 09/12/2017
Bart F. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

lekker eten, vriendelijke uitbating...

lekker eten, vriendelijke uitbating

anne w.
wietzker
Dined on: 09/12/2017
anne w. recommends this restaurant for: Groups

Het was lekker....

Het was lekker.

Sharon G.
Gryson
Dined on: 09/12/2017
Sharon G. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Super vriendelijk, vers en heel lekker eten!...

Super vriendelijk, vers en heel lekker eten! Een echte aanrader

Dominique C.
Coopman
Dined on: 18/11/2017
Dominique C. recommends this restaurant for: Price/quality

Hele vriendelijke en authentieke bediening. Een...

Hele vriendelijke en authentieke bediening. Eens iets helemaal anders, wat de ervaring iets memorabels geeft!

Sophie V.
Vanderschaeghe
Dined on: 03/11/2017
Sophie V. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Het was leuk vertoeven in een typisch Marokaans...

Het was leuk vertoeven in een typisch Marokaanse sfeer... Een licht opdringere baas maar met passie voor eten...

OBERT
THERESE
Dined on: 21/10/2017
OBERT recommends this restaurant for: Couples

VRIENDELIJK, GOED EXPLICATIE OVER DE GERECHTEN....

VRIENDELIJK, GOED EXPLICATIE OVER DE GERECHTEN. MAAR EEN WACHTTIJD TE LANG OM BEDIENEN TE ZIJN . ONS EERSTE KEER WAS BETER OOK VOOR DE MINTHEE DIE VEEL TE zoet.

matthias s.
Dined on: 02/10/2017
matthias s. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

De hele setting is perfect met vriendelijke...

De hele setting is perfect met vriendelijke bediening. Je komt er goed tot rust in het restaurant. De aperitieven en de huisgemaakte desserts zijn een echte aanrader. Leuke en lekkere smaken.

Eeckhout
Sabine
Dined on: 02/10/2017
Eeckhout recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

het totaalpakket...

het totaalpakket

Tuur
Frederickx
Dined on: 14/08/2017
Tuur recommends this restaurant for: Couples

Wij stonden voor een gesloten deur! Helemaal...

Wij stonden voor een gesloten deur! Helemaal vanuit Lier gekomen om een wonderbox-bon bij Safi-Safi te komen opgebruiken. We hadden een bevestigingsmail gekregen dat onze reservatie etc volledig in orde waren.

Ria V.
Verstraelen
Dined on: 04/08/2017
Ria V. recommends this restaurant for: Groups

Ik reserveerde op maandag voor 2 personen en...

Ik reserveerde op maandag voor 2 personen en kreeg een BEVESTIGING dat we mochten komen. Donderdagmiddag stonden wij voor een gesloten deur wegens ... vakantie tot 16 augustus. Na aankloppen deed de baas open. Hij zou ons lekker verwennen tussen 17 en 20 augustus. (mijn grouponbon vervalt op 6/8 !) Voor ons is dit geen optie. Wij kwamen nl. van Turnhout. Wij wilden nl. combineren met een tentoonstelling in Gent. 29.99 euro VERLOREN GELD dus !

date score