Reviews for Safi Safi

81 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
7.6
81 reviews
date score
Hein
Dined on: 14/04/2018
Hein recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Heel lekkere gerechten die met heel veel liefde...

Heel lekkere gerechten die met heel veel liefde zijn klaargemaakt. Alleen jammer dat ze niks van alcohol meer serveren.

Philip V.
Dined on: 14/04/2018

Er zat schimmel op de koffiekoekjes...

Er zat schimmel op de koffiekoekjes

Catherine E.
Dined on: 28/03/2018
Catherine E. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het was heel lekker in even gezellig kader...

Het was heel lekker in even gezellig kader . Niettegenstaande was het ietsje fris in de Zaal . Éventjes spijtig dat we geen glaasje wijn konden krijgen, se beslisten tournée minérale verder toe te passen . Misschien iets om op site te vermelden .

Annick S.
Dined on: 25/03/2018
Annick S. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Als je houdt van de Marokkaanse cultuur, of...

Als je houdt van de Marokkaanse cultuur, of je bent er nieuwsgierig naar, dan is dit een uitstekende plaats om re ontdekken en ten volle te genieten. Deze charmante plaats is gelegen in de perfecte buurt. Het plaatje klopt volledig. Binnen is het gezellig, de gastheer is zeer gastvrij en het eten is lekker. Op deze manier wordt je ondergedompeld in de Marokkaanse cultuur. Een aanrader.

Werner R.
Dined on: 24/03/2018
Werner R. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Het eten was goed, maar ik vond het spijtig...

Het eten was goed, maar ik vond het spijtig dat er in het begin niet duidelijk was dat er geen alcohol meer werd geserveerd. Op de website was dit niet gemeld. Verder kan de bediening wel beter, een bestelling vergeten en lange tijd tussen de bestelling van drank en het brengen van de drank. Spijtige zaak, het eten zelf was wel heerlijk maar het wachten was een beetje spijtig.

Pauline M.
Dined on: 17/03/2018
Pauline M. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Geweldig restauratnt, fijne sfeer, uitstekende...

Geweldig restauratnt, fijne sfeer, uitstekende bediening en gastvrijheid en bovenal bijzonder goed Marokkaans eten dat als een plaatje wordt opgediend! 5 *****

Hannelore D.
Dined on: 17/03/2018
Hannelore D. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Vriendelijke ontvangst door de sympathieke...

Vriendelijke ontvangst door de sympathieke chef met alle nodige uitleg. De sfeer is echt zoals in Marokko.

Annick
Dined on: 07/03/2018
Annick recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekkere tagine gegeten, leuke sfeer, vriendelij...

Lekkere tagine gegeten, leuke sfeer, vriendelijke bediening,.... Voor herhaling vatbaar !!

Julie
Dined on: 28/02/2018
Julie recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

vriendelijke bediening, lekker gegeten. Het...

vriendelijke bediening, lekker gegeten. Het was eens iets anders. Gezellig kader

Ann M.
Dined on: 14/02/2018
Ann M. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

versheid van de producten...

versheid van de producten

date score