Reviews for Safi Safi

64 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Write review
7.8
64 reviews
date score
Sophie V.Vanderschaeghe
Sophie V. recommends this restaurant for:
Dined on: 03/11/2017

Het was leuk vertoeven in een typisch Marokaans...

Het was leuk vertoeven in een typisch Marokaanse sfeer... Een licht opdringere baas maar met passie voor eten...

OBERTTHERESE
OBERT recommends this restaurant for:
Dined on: 21/10/2017

VRIENDELIJK, GOED EXPLICATIE OVER DE GERECHTEN....

VRIENDELIJK, GOED EXPLICATIE OVER DE GERECHTEN. MAAR EEN WACHTTIJD TE LANG OM BEDIENEN TE ZIJN . ONS EERSTE KEER WAS BETER OOK VOOR DE MINTHEE DIE VEEL TE zoet.

matthias s.
matthias s. recommends this restaurant for:
Dined on: 02/10/2017

De hele setting is perfect met vriendelijke...

De hele setting is perfect met vriendelijke bediening. Je komt er goed tot rust in het restaurant. De aperitieven en de huisgemaakte desserts zijn een echte aanrader. Leuke en lekkere smaken.

EeckhoutSabine
Eeckhout recommends this restaurant for:
Dined on: 02/10/2017

het totaalpakket...

het totaalpakket

Tuur F.Frederickx
Tuur F. recommends this restaurant for:
Dined on: 14/08/2017

Wij stonden voor een gesloten deur! Helemaal...

Wij stonden voor een gesloten deur! Helemaal vanuit Lier gekomen om een wonderbox-bon bij Safi-Safi te komen opgebruiken. We hadden een bevestigingsmail gekregen dat onze reservatie etc volledig in orde waren.

Ria V.Verstraelen
Ria V. recommends this restaurant for:
Dined on: 04/08/2017

Ik reserveerde op maandag voor 2 personen en...

Ik reserveerde op maandag voor 2 personen en kreeg een BEVESTIGING dat we mochten komen. Donderdagmiddag stonden wij voor een gesloten deur wegens ... vakantie tot 16 augustus. Na aankloppen deed de baas open. Hij zou ons lekker verwennen tussen 17 en 20 augustus. (mijn grouponbon vervalt op 6/8 !) Voor ons is dit geen optie. Wij kwamen nl. van Turnhout. Wij wilden nl. combineren met een tentoonstelling in Gent. 29.99 euro VERLOREN GELD dus !

Lieve V.Van Hoeteghem
Lieve V. recommends this restaurant for:
Dined on: 20/07/2017

Gezellig kader, lekker eten; "patron" is steeds...

Gezellig kader, lekker eten; "patron" is steeds heel vriendelijk en maakt altijd tijd om de gasten persoonlijk aan te spreken

CarlSoens
Carl recommends this restaurant for:
Dined on: 16/07/2017

Safi Safi is geen restaurant om een snelle...

Safi Safi is geen restaurant om een snelle hap te verorberen. De gerechten worden ter plaatse en vers bereid (slow cooking). Het was ons vierde bezoek aan Safi Safi en telkens genoten we van heel verfijnde gerechten. Vriendelijke en humoristische bediening.

denyspeter
denys recommends this restaurant for:
Dined on: 07/07/2017

Vriendelijke restauranthouder, mooie ligging...

Vriendelijke restauranthouder, mooie ligging waar je het niet verwacht. Lekker eten.

Peter D.De Cloet
Peter D. recommends this restaurant for:
Dined on: 25/06/2017

Mooi kader. Mooie omgeving. Zeer lekker eten....

Mooi kader. Mooie omgeving. Zeer lekker eten.

date score