Reviews for Safi Safi

60 personnes have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Write review
7.7
60 reviews
date score
Tuur F.Frederickx
Tuur F.recommends this restaurant for:
Reviewed on 14/08/2017

Wij stonden voor een gesloten deur! Helemaal...

Wij stonden voor een gesloten deur! Helemaal vanuit Lier gekomen om een wonderbox-bon bij Safi-Safi te komen opgebruiken. We hadden een bevestigingsmail gekregen dat onze reservatie etc volledig in orde waren.

Ria V.Verstraelen
Ria V.recommends this restaurant for:
Reviewed on 04/08/2017

Ik reserveerde op maandag voor 2 personen en...

Ik reserveerde op maandag voor 2 personen en kreeg een BEVESTIGING dat we mochten komen. Donderdagmiddag stonden wij voor een gesloten deur wegens ... vakantie tot 16 augustus. Na aankloppen deed de baas open. Hij zou ons lekker verwennen tussen 17 en 20 augustus. (mijn grouponbon vervalt op 6/8 !) Voor ons is dit geen optie. Wij kwamen nl. van Turnhout. Wij wilden nl. combineren met een tentoonstelling in Gent. 29.99 euro VERLOREN GELD dus !

Lieve V.Van Hoeteghem
Lieve V.recommends this restaurant for:
Reviewed on 20/07/2017

Gezellig kader, lekker eten; "patron" is steeds...

Gezellig kader, lekker eten; "patron" is steeds heel vriendelijk en maakt altijd tijd om de gasten persoonlijk aan te spreken

CarlSoens
Carlrecommends this restaurant for:
Reviewed on 16/07/2017

Safi Safi is geen restaurant om een snelle...

Safi Safi is geen restaurant om een snelle hap te verorberen. De gerechten worden ter plaatse en vers bereid (slow cooking). Het was ons vierde bezoek aan Safi Safi en telkens genoten we van heel verfijnde gerechten. Vriendelijke en humoristische bediening.

denyspeter
denysrecommends this restaurant for:
Reviewed on 07/07/2017

Vriendelijke restauranthouder, mooie ligging...

Vriendelijke restauranthouder, mooie ligging waar je het niet verwacht. Lekker eten.

Peter D.De Cloet
Peter D.recommends this restaurant for:
Reviewed on 25/06/2017

Mooi kader. Mooie omgeving. Zeer lekker eten....

Mooi kader. Mooie omgeving. Zeer lekker eten.

PhebeDepoortere
Pheberecommends this restaurant for:
Reviewed on 20/05/2017

De bediening is zeer goed, de eigenaar van...

De bediening is zeer goed, de eigenaar van de zaak maakt tijd voor elke klant en geeft graag informatie over hoe hij alles klaarmaakt en wat de suggesties zijn van de dag. Het eten is ook echt lekker en het restaurantje is mooi en gezellig ingericht. Bovendien kreeg ik een toffe verassing voor mijn verjaardag. Dit restaurantje is zeker een aanrader!

placeholder
CinthiaBruxelles
Reviewed on 13/05/2017

Repas & service déçevant

On a été 2 fois, et repas déçevant. Ne représente pas du tout le Maroc. J'ai eu une soupe poulet trop salé , Immangeable. Temps d'attente de 1 h et 45 minutes que pour une soupe. Le couscous que j'ai eu la première fois, pas les 7 légumes comme dit dans le menu. Agneau très bon et copieux. Mais semoule pas bonne. Tajine de mon compagnon pas terrible non plus. Pas beaucoup de poulet accompagné de fruits pas terrible non plus. Deuxième visite le plat pastilla poisson, ne ressemblant pas à ça. Accompagnement avec divers mais trop salé. Attente trop longue. Erreur de service pour les clients. Dessert attente 30 minutes pour un thé pas sucré et goût pas bon du tout. Manque de respect de part le patron refoulant la faute sur la cuisine , pretextant que c'est un thé fait pour "les européens " Alors que je suis belge. Honteux et vraiment déçevant. On n'y reviendra pas et je ne le conseille pas du tout.

date score