Reviews for Uele

6 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
9.0
6 reviews
date score
Philippe
Philippe recommends this restaurant for: Couples, Groups, Kids, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Price/quality

Een unieke ervaring

Kort samengevat : super vriendelijke gastvrouw en bediening, mooie uitzicht op de Leie, heerlijke exotische keuken voor een eerlijke prijs. Een apart exotisch plekje in Gent. Doe zo verder ...

Erik

slechts eén woord

Overheerlijk ! Superlatieven ontbreken gewoon ...

Wim

Heerlijke exotische keuken

We werden heel hartelijk ontvangen door de charmante gastvrouw en kozen een tafeltje met uitzicht op de Leie. Met een lekkere mojito als aperitief zat de sfeer er meteen in. We kozen voor een bordje gastronomische hapjes als starter (super !) en vervolgens kip op Kreoolse wijze en eens Afrikaans met bakbanaan, en de derde tafelgenoot ging voor een zeer smakelijk stoofpotje. Heel slim van Uele is dat ze er apart een pikante tomatensalsa bijgeven zodat je naar believen kunt kruiden. Ook een kommetje spinazie vond gretige liefhebbers. De Franse huiswijn deed het prima bij het heerlijke diner. Een 10 op 10 voor dit exotisch plekje in Gent.

ivo

super vriendelijk onthaal, lekker aperietifje,...

super vriendelijk onthaal, lekker aperietifje, dan van voorgerecht tot dessert war een ontdekking, gewoon af, dan bij de rekening een borreltje van ismini, wooow superhot, bedankt en tot gauw !!!!

Anna

Wij kwamen op een zaterdagavond en werden harte...

Wij kwamen op een zaterdagavond en werden hartelijk ontvangen door de charmante gastvrouw. Wij kozen een tafeltje achteraan met zicht op het water. Wij startten met een lekkere cocktail op basis van rum en munt en er werd een mandje met goed brood en boter gebracht. De kaart biedt genoeg keuze zonder overladen te zijn. Ik koos als voorgerecht de tartaar van vis met gember en koriander, heerlijk gekruid, fris en vers! Als extra werd er een kommetje met een pikante tomaten-koriandersalsa op tafel gezet. Voor het hoofdgerecht heb ik de entrecôte met bakbanaan en gepaneerde gefrituurde courgette genomen; ook heel lekker klaargemaakt. Mijn tafelgenoot probeerde een lamsstoofpotje met aubergine en was tevreden van zijn keuze. Met andere woorden, kijk even doorheen de wat saaie gevel van dit pand en laat je even meevoeren door deze frisse, exotische keuken! Eerlijk, zonder te veel tralala, gewoon lekker eten. Allen daarheen!

Tamara

Mijn eerste Afrikaanse eet-ervaring en het...

Mijn eerste Afrikaanse eet-ervaring en het was geweldig. De kaart is zeer gevarieerd en voorzien van een woordje uitleg voor mensen die niet zo vertrouwd zijn met de Afrikaanse eetgewoontes. Ik zelf koos voor een entrecôte die perfect gebakken en voorzien van de nodige groentjes op mijn bord terecht kwam. Het restaurant is nog niet zolang open en is nog een beetje op zoek naar een vast publiek, maar de warme ontvangst en vlotte bediening zorgen ervoor dat je toch van een gezellige en eerlijke maaltijd kan genieten.

date score