Reviews for Osteria Al Sikulo

32 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.9
32 reviews
date score
Saar
Reviewed on: 17/04/2019
Saar recommends this restaurant for: Groups

Verse ingrediënten, lekker huiswijn, gezellig...

Verse ingrediënten, lekker huiswijn, gezellig interieur!

Helena V.
Reviewed on: 15/04/2019
Helena V. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Ongelofelijk lekker eten en vriendelijke bedien...

Ongelofelijk lekker eten en vriendelijke bediening. Het duurt misschien een beetje langer, maar het is het meer dan waard. Hier komen we zeker terug.

Raymond G.
Reviewed on: 06/04/2019
Raymond G. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Heel tevreden. Vriendelijk onthaal, lekker...

Heel tevreden. Vriendelijk onthaal, lekker eten, heel haalbare prijzen.

Anouk E.
Reviewed on: 08/03/2019
Anouk E. recommends this restaurant for: Groups

Al 2 maal lekker gegeten in dit restaurant. We...

Al 2 maal lekker gegeten in dit restaurant. We werden er telkens ook vriendelijk bediend.

Stephan
Reviewed on: 07/03/2019
Stephan recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Heerlijk authentieke keuken! Genoten van alles,...

Heerlijk authentieke keuken! Genoten van alles, zeer lekkere rode biowijn op de kaart. Een bezoek waard

Katrien B.
Reviewed on: 18/02/2019
Katrien B. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Zeer gezellig restaurantje met overheerlijke...

Zeer gezellig restaurantje met overheerlijke gerechten en wijn. Niet goedkoop, maar wel de échte Siciliaanse keuken! Een échte aanrader.

Dirk
Reviewed on: 14/02/2019
Dirk recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

En passant heb ik dit restaurantje ontdekt......

En passant heb ik dit restaurantje ontdekt... 's avonds thuisgekomen heb ik dat aan mijn gezegd … en gereserveerd. Het is een echte aanrader! We hebben de degustatiemenu genomen : mijn man met vlees en ik met vis. Allebei waren ze zeer lekker, allemaal verse ingrediënten, lekkere sauzen en smaken die typisch zijn voor de Siciliaanse keuken. Heel vriendelijke uitbaters, goede bediening en service. We gaan zeker terug :)

Mireille D.
Reviewed on: 10/02/2019
Mireille D. recommends this restaurant for: Groups

Top bediening en lekker eten! Aanrader!...

Top bediening en lekker eten! Aanrader!

alex P.
Reviewed on: 20/01/2019
alex P. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het bezoek is zoals verwacht verlopen. Lekker,...

Het bezoek is zoals verwacht verlopen. Lekker, knus en zeer goede prijs-kwaliteit verhouding met een leuke professionele bediening. een aanrader ! Alex Persijn

Jan
Reviewed on: 20/01/2019
Jan recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Bijzondere Siciliaanse gerechten met verse...

Bijzondere Siciliaanse gerechten met verse producten.

date score