Reviews for Osteria Al Sikulo

69 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
9.0
69 reviews
date score
Issa
Reviewed on: 04/10/2020
Issa recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Slechte service. Gerechten waren helemaal niets...

Slechte service. Gerechten waren helemaal niets speciaal, heel basic. Bovendien was het voorgerecht veel te zout en het hoofdgerecht droge pasta zonder iets van saus.

Ann
Reviewed on: 06/09/2020
Ann recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het was onze eerste keer, maar hebben genoten....

Het was onze eerste keer, maar hebben genoten. Heel vriendelijke bediening en lekker gegeten. Wij gaan zeker terug.

Chris
Reviewed on: 04/09/2020
Chris recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Super vriendelijk ,goede bediening en bovenal...

Super vriendelijk ,goede bediening en bovenal zeer lekker met het gebruik van verse producten !

van herp
Reviewed on: 29/08/2020
van herp recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Fantastisch! We stapten binnen en hadden onmidd...

Fantastisch! We stapten binnen en hadden onmiddelijk een vakantiegevoel! En zooo lekker!

Aline
Reviewed on: 28/08/2020
Aline recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Nous avons passé un excellent moment, nous...

Nous avons passé un excellent moment, nous nous sommes évadés en Italie le temps d'un repas, accueil chaleureux, cuisine goûteuse, rien à redire nous reviendrons

Josefien
Reviewed on: 24/08/2020
Josefien recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Super vriendelijke bediening en heel lekker...

Super vriendelijke bediening en heel lekker en vers eten!!

Geert
Reviewed on: 13/08/2020
Geert recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Zalig adresje !! No-nonsense, maar fijne Sicili...

Zalig adresje !! No-nonsense, maar fijne Siciliaanse keuken met op en top vriendelijke bediening.

Frank
Reviewed on: 13/08/2020
Frank recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Great food and friendly staff....

Great food and friendly staff.

Ignace
Reviewed on: 01/08/2020
Ignace recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

lekkere, originele bereidingen, leuk kader...

lekkere, originele bereidingen, leuk kader en een bijzonder vriendelijke bediening maken het verschil

Tom
Reviewed on: 23/07/2020
Tom recommends this restaurant for: Couples

Heel gezellig Italiaans restaurantje. Eten...

Heel gezellig Italiaans restaurantje. Eten en bediening waren top

date score