Reviews for Osteria Al Sikulo

27 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
9.0
27 reviews
date score
Katrien B.
Reviewed on: 18/02/2019
Katrien B. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Zeer gezellig restaurantje met overheerlijke...

Zeer gezellig restaurantje met overheerlijke gerechten en wijn. Niet goedkoop, maar wel de échte Siciliaanse keuken! Een échte aanrader.

Dirk
Reviewed on: 14/02/2019
Dirk recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

En passant heb ik dit restaurantje ontdekt......

En passant heb ik dit restaurantje ontdekt... 's avonds thuisgekomen heb ik dat aan mijn gezegd … en gereserveerd. Het is een echte aanrader! We hebben de degustatiemenu genomen : mijn man met vlees en ik met vis. Allebei waren ze zeer lekker, allemaal verse ingrediënten, lekkere sauzen en smaken die typisch zijn voor de Siciliaanse keuken. Heel vriendelijke uitbaters, goede bediening en service. We gaan zeker terug :)

Mireille D.
Reviewed on: 10/02/2019
Mireille D. recommends this restaurant for: Groups

Top bediening en lekker eten! Aanrader!...

Top bediening en lekker eten! Aanrader!

alex P.
Reviewed on: 20/01/2019
alex P. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het bezoek is zoals verwacht verlopen. Lekker,...

Het bezoek is zoals verwacht verlopen. Lekker, knus en zeer goede prijs-kwaliteit verhouding met een leuke professionele bediening. een aanrader ! Alex Persijn

Jan
Reviewed on: 20/01/2019
Jan recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Bijzondere Siciliaanse gerechten met verse...

Bijzondere Siciliaanse gerechten met verse producten.

Annemie
Reviewed on: 28/12/2018
Annemie recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker gegeten. Vriendelijke bediening Goede...

Lekker gegeten. Vriendelijke bediening Goede verhouding prijs kwaliteit Eenvoudig maat gezellig

Jan
Reviewed on: 15/12/2018
Jan recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Ottime e deliciose ricette......

Ottime e deliciose ricette...

Sonia
Reviewed on: 14/11/2018
Sonia recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Gastronomy

Heel gezellig kader, vriendelijke en gastvrije...

Heel gezellig kader, vriendelijke en gastvrije bediening, goeie uitleg rondom de gerechten, lekkere en originele gerechten. Een leuk en lekker adresje om de Siciliaanse keuken te ontdekken. We komen zeker nog eens terug.

Eva
Reviewed on: 05/11/2018
Eva recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Vriendelijke bediening, lekker eten, authentiek...

Vriendelijke bediening, lekker eten, authentiek gevoel. Zeker een aanrader!

Jan
Reviewed on: 29/10/2018
Jan recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Verrassend lekker. Kwaliteit. Porties zoals...

Verrassend lekker. Kwaliteit. Porties zoals het hoort.

date score