Reviews for Osteria Al Sikulo

55 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
9.0
55 reviews
date score
Van Hee
Reviewed on: 28/04/2018
Van Hee recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Originele gerechten !...

Originele gerechten !

Donald J.
Reviewed on: 29/09/2017
Donald J. recommends this restaurant for: Couples

typisch restaurant niet alledaagse gerechten...

typisch restaurant niet alledaagse gerechten

Vera
Reviewed on: 23/06/2019
Vera recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Gezellige sfeer en door het feit dat je er...

Gezellige sfeer en door het feit dat je er Italiaans hoort praten, waan je je ook een beetje op vakantie in Italie... Eenvoudige lekkere keuken, zoals je verwacht van de Italiaanse keuken... Prijs/kwaliteit zeer goed, waar voor je geld! Een aanrader! Alleen spijtig dat er zo weinig plaatsjes voorzien zijn buiten...we zaten gelukkig aan de openstaande deur...

Dirk
Reviewed on: 21/05/2018
Dirk recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het eten was erg lekker en de wijn ook. Het...

Het eten was erg lekker en de wijn ook. Het kader was ook in orde.

Luc
Reviewed on: 03/05/2018
Luc recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Try this oneout! Surprisingly different from...

Try this oneout! Surprisingly different from the normal " Tourist Trap" places. Good food. . Freindly service. New website for easy online booking.

Wim
Reviewed on: 14/12/2019
Wim recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Heel vriendelijke ontvangst en bediening, lekke...

Heel vriendelijke ontvangst en bediening, lekkere authentieke gerechten en een heel goede huiswijn (bianco). Aangename ontdekking, we komen terug!

Nicole
Reviewed on: 25/10/2019
Nicole recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

lekker en goede bediening...

lekker en goede bediening

Isabelle
Reviewed on: 22/05/2019
Isabelle recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Vriendelijke ontvangst - altijd zeer lekker,...

Vriendelijke ontvangst - altijd zeer lekker, vers en verrassend. Een echt aanrader.

Saar
Reviewed on: 17/04/2019
Saar recommends this restaurant for: Groups

Verse ingrediënten, lekker huiswijn, gezellig...

Verse ingrediënten, lekker huiswijn, gezellig interieur!

Alex
Reviewed on: 20/01/2019
Alex recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het bezoek is zoals verwacht verlopen. Lekker,...

Het bezoek is zoals verwacht verlopen. Lekker, knus en zeer goede prijs-kwaliteit verhouding met een leuke professionele bediening. een aanrader ! Alex Persijn

date score