Reviews for Lucy Chang Gent

329 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
7.4
329 reviews
date score
Sigrid
Reviewed on: 01/01/2018
Sigrid recommends this restaurant for: Groups, Kids

Very good food...

Very good food

Sanne
Reviewed on: 30/12/2017
Sanne recommends this restaurant for: Kids

Er werd direct aan ons gevraagd of we een Group...

Er werd direct aan ons gevraagd of we een Groupon bon hadden, dit hadden we niet, maar de rest van alle gasten blijkbaar wel. Dat voelt meteen alsof je voor hetzelfde eten veel meer betaalt. De bediening was jong en praatte onverstaanbaar zacht. Je merkte onervarenheid en geen gastvrijheid. Toen het eten kwam was ik teleurgesteld: €18,- voor wat gegrilde biefreepjes met SLA. Waarom een berg sla bij Aziatisch eten? Snapte er echt niks van. En prijs/kwaliteit verhouding is ver te zoeken. Ik moet toegeven, de smaak van het eten was wel goed. Bij het afrekenen werd een bonnetje in m’n handen geduwd, er werd niet gevraagd of alles naar wens was en het bedrag werd ook niet genoemd. Toen ik betaalde met €50 (bon was €45) kreeg ik 3 euro terug (zonder iets erbij te zeggen). Dus ik zei dat het niet klopte, zegt ze: O, wat gaf je dan? Heel ongeïnteresseerd en ik had zelfs het idee dat ze expres te weinig terug gaf. Het eten qua smaak is goed, maar de prijs is te hoog voor wat je krijgt en gastvrijheid is ver te zoeken. Zonde!

Christoph
Reviewed on: 29/12/2017
Christoph recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Te weinig personeel in de zaal. De temperatuur...

Te weinig personeel in de zaal. De temperatuur in de zaal was niet aangenaam (te koud).

Tilly L.
Reviewed on: 29/12/2017
Tilly L. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Goede prijs/kwaliteit en verse producten...

Goede prijs/kwaliteit en verse producten

Stefan
Reviewed on: 20/11/2017
Stefan recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

Sake was terrible. I had to wait 10 minutes...

Sake was terrible. I had to wait 10 minutes before we receive all dishes we ordered. First serve dishes were already cold before we received the rice and pancakes. Waitress are impatient and very young. Don't liked it at all

Eva
Reviewed on: 31/10/2017
Eva recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Zeer lekker eten, top smaken!...

Zeer lekker eten, top smaken!

Els
Reviewed on: 08/10/2017
Els recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner

Kwaliteit oké. Maar te duur....

Kwaliteit oké. Maar te duur.

Stijnx
Reviewed on: 10/09/2017
Stijnx recommends this restaurant for: Groups

Vrij duur, verschillende gerechten waren niet...

Vrij duur, verschillende gerechten waren niet beschikbaar, geen groentjes bij het eten. De bediening was wel in orde.

Frank
Reviewed on: 03/07/2017
Frank recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Slechte kwaliteit eten. Depremerend kader,...

Slechte kwaliteit eten. Depremerend kader, donker. Vriendelijk personeel maar duidelijk geen ervaring. Veel te duur voor fast food

Tom
Reviewed on: 15/05/2017
Tom recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Was superlekker. Veel keuze, verse ingrediënten...

Was superlekker. Veel keuze, verse ingrediënten, vlotte bediening (ook al krijg je je aperitief samen met het voorgerecht hehe, maar das op zijn aziatisch) en mooie porties. Geweldige smaken allemaal. En absoluut niet duur. Definitely voor herhaling vatbaar!

date score