Kitchen
Budget
Closing days
Sunday
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
7.9 Based on 9 reviews
Service
Quality
Atmosphere
9 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Patrik
Reviewed on: unknown

service soms wat traag. een kelner meer zou...

service soms wat traag. een kelner meer zou praktischer zijn. keuken is lekker en de portefeuille wordt zeker niet gepluimd.

fanny
Reviewed on: unknown

We gaan bij Il Folletto tot nog toe enkel pizza...

We gaan bij Il Folletto tot nog toe enkel pizza afhalen, maar daar is het zonder meer 1 van de beste adressen voor in Gent!

Filip
Reviewed on: unknown

Gezellig en lekker. De dagschotel in de week...

Gezellig en lekker. De dagschotel in de week is een interessante optie. Vooral specialiteiten op de kaart en daardoor missen we af en toe wel eens een beetje de traditionele pastagerechten zoals een Bolognese of een Carbonara, een mens houdt wel eens van afwisseling traditioneel tov specialiteit. Er is wel een uitgebreide pizzakeuze ondertussen, dat is meegenomen. Best leuk om hier eens een hapje te komen eten en de wagen wordt dan best wel geparkeerd in de St Michielsparking, want een plekje vinden is niet zo eenvouding met onder meer de muziekschool in de buurt...

ILSE
Reviewed on: unknown

De broers van IL FOLLETTO weten wat lekker...

De broers van IL FOLLETTO weten wat lekker eten en een goede bediening is. Altijd al lekker gegeten, echte Italiaanse keuken. Zeer lekkere bereidingen, heb er al dikwijls gaan eten met vrienden, en die zijn daar ook vaste klant geworden. Doe zo verder.

FRANCOIS
Reviewed on: unknown

Dit Italiaanse restaurant is een voorbeeld...

Dit Italiaanse restaurant is een voorbeeld voor de lekkere gastronomie uit het zuiden waar traditie en cultuur bewaard zijn gebleven, de voorgestelde wijnen zijn van een zeer goede kwaliteit en de ontvangst en bediening staan garant voor een fijne gastronomische belevenis. Doe zo verder

Tijl
Reviewed on: unknown

Een eerlijk en echt Italiaans Restaurant. Een...

Een eerlijk en echt Italiaans Restaurant. Een echte aanrader is dit restaurant zeker. Goede rode wijn: Etna Rosso!!!

Sabine
Reviewed on: unknown

Je vindt er geen spaghetti bolognèse, noch...

Je vindt er geen spaghetti bolognèse, noch een pizza hawai, doch wel een echte italiaanse keuken. Lekkere zwaardvis..., verfijnde pasta en een goede huiswijn. Porties zijn misschien iets kleiner, maar bieden ruimte voor hun zelfgemaakte semi freddo.

karina
Reviewed on: unknown

doorsnee italiaanse keuken, geen wijnkaart...

doorsnee italiaanse keuken, geen wijnkaart gekregen dus de huiswijn genomen die lekker was. Het verschil tussen rokers en niet rokers mag van mij wel meer zijn dan wel of geen asbak op tafel

paul
Reviewed on: unknown

Bezocht tijdens Gentse Feesten. Porties niet...

Bezocht tijdens Gentse Feesten. Porties niet echt voldoende te noemen. kwaliteit vrij goed, maar geen hoogvlieger onder de Gentse Italiaanse restaurants.

All reviews of this restaurant