Reviews for Nam Jai

Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book your table
date score
Ester
Reviewed on: 16/09/2018
Ester recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Heel erg lekker eten en mooie locatie....

Heel erg lekker eten en mooie locatie.

Jan
Reviewed on: 16/09/2018
Jan recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Goed van eten, maar bediening kan vriendelijker...

Goed van eten, maar bediening kan vriendelijker. Een 'bedankt & tot ziens' kon er bvb niet van af. Prijs-kwaliteit zijn er betere Thaise keukens in het Gentse (13 euro voor 5 kleine hapjes vonden we duur).

Julie
Reviewed on: 17/09/2018
Julie recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Ik had gereserveerd met 9 personen, wij hadden...

Ik had gereserveerd met 9 personen, wij hadden 2 honden mee. Deze mochten jammer genoeg niet binnen, toen ik voorstelde om boven met ons gezelschap te zitten, afgezonderd van de andere klanten. Kreeg ik een negatief antwoord. Buiten was er enkel plaats voor max 6 personen. De vrouw zei dus dat het niet ging lukken.. Toen we reeds aan het zoeken waren naar een alternatief, kwamen zij en een andere dame toch plots de tafels wat herschikken, wat we zeer tof vonden! :) We zaten gezellig met 9 - en kregen de kaarten. We bestelden elk 2 voorgerechten + 1 hoofdgerecht, 9 apertieven, 3 flessen wijn en verschillende pintjes. Maar de heer was zéér onbeleefd, kort en absoluut niet vriendelijk! Duurde steeds lang voor we nieuwe drankjes kregen, moesten echt aandacht trekken alvorens hij kwam. Was dit omdat we onze honden mee hadden? Ook toen we allemaal vol lof waren over het eten; zelf aanstalten maakten om de wijn uit te schenken om hem te helpen enz... Kregen we telkens kwade blikken en korte antwoorden. Eten is er SUPER, prijs-kwaliteit, echt lekkere Thaise keuken! Maar aan de service mag er zéker gewerkt worden! Geen bankcontact? Maar wel VISA? In 2018 in stad Gent? Mijn partner heeft 10min rondgewandeld maar geen enkele bank in de buurt. Gelukkig geraakten we er uit, maar dit zou toch mogen veranderen.

Bart
Reviewed on: 21/09/2018
Bart recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Lekker eten. Vriendelijke bediening...

Lekker eten. Vriendelijke bediening

Petra
Reviewed on: 22/09/2018
Petra recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Wij hebben er heel lekker gegeten. En wij komen...

Wij hebben er heel lekker gegeten. En wij komen zeker terug. De kip met kokosmelk was heerlijk. Ook de scampies met groenten waren zeer lekker. Mijn vader is nu ook fan van Nam Jai.

Tom
Reviewed on: 06/10/2018
Tom recommends this restaurant for: Couples

Steeds lekker eten en een vriendelijke bedienin...

Steeds lekker eten en een vriendelijke bediening.

Sherwood
Reviewed on: 07/10/2018
Sherwood recommends this restaurant for: Groups, Kids, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Delicious food, fast and friendly service on...

Delicious food, fast and friendly service on an extremely busy Saturday.

Elvira
Reviewed on: 12/10/2018
Elvira recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

Gezellig interieur, vriendelijke bediening...

Gezellig interieur, vriendelijke bediening en eten was TOP!

Luana
Reviewed on: 19/10/2018
Luana recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Het was zeer lekker. Wij komen zeker terug....

Het was zeer lekker. Wij komen zeker terug. Goede kwaliteit, goede prijzen, speciale sfeer: perfecte avond. Bedankt.

michelsterckx
Reviewed on: 21/10/2018
michelsterckx recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Zeer vriendelijke mensen. Lekker. Gezellig...

Zeer vriendelijke mensen. Lekker. Gezellig interieur. Goede prijs-kwaliteit. Top gewoon.

date score