Reviews for 't Oud Clooster

1472 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.2
1472 reviews
date score
Kathleen
Reviewed on: 15/07/2019
Kathleen recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Toffe locatie, leuk terras, zeer vriendelijke...

Toffe locatie, leuk terras, zeer vriendelijke ontvangst en bediening én lekker eten en drinken.

Matthias
Reviewed on: 06/07/2019
Matthias recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

Uitstekend over de hele lijn. Ik kijk al uit...

Uitstekend over de hele lijn. Ik kijk al uit naar het Sportzot-bier!

Jens
Reviewed on: 06/07/2019
Jens recommends this restaurant for: Groups

Bij aankomst moesten wij nog een half uur wacht...

Bij aankomst moesten wij nog een half uur wachten tot onze tafel vrij kwam. Daarna 3 kwartier wachten op het eten.

Tina
Reviewed on: 03/07/2019
Tina recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

We zaten op het terras en het was lekker eten!...

We zaten op het terras en het was lekker eten! Een fijne combinatie...

An-Sofie
Reviewed on: 02/07/2019
An-Sofie recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker eten, vriendelijke bediening...

Lekker eten, vriendelijke bediening

Leen
Reviewed on: 02/07/2019
Leen recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Vlotte bediening ,mooi terras, lekker eten....

Vlotte bediening ,mooi terras, lekker eten. Jammer geen garnaalkroketten maar toch vlug iets anders gevonden.

John
Reviewed on: 02/07/2019
John recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vriendelijke bediening, gezellige inrichting...

Vriendelijke bediening, gezellige inrichting en eten prima prijs kwaliteit.

Greetje
Reviewed on: 02/07/2019

Lekker en gezellig, vlotte bediening....

Lekker en gezellig, vlotte bediening.

Dirk
Reviewed on: 28/06/2019
Dirk recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Goede ontvangst, vlotte bediening, lekker eten....

Goede ontvangst, vlotte bediening, lekker eten...en goed gekoeld drinken! Het terras is een aanrader...lekker buiten en toch in de schaduw. Meer moet dat niet zijn

Lise
Reviewed on: 28/06/2019
Lise recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

heel vriendelijke ontvangst, snelle en vriendel...

heel vriendelijke ontvangst, snelle en vriendelijke bediening, effectief een plaats op het terras zoals gevraagd, prijs-kwaliteit zeer goed. Een terechte vaste waarde in Gent.

date score
×

Become a Resto.be member

More than 385 000 people are registered on Resto.be!

Join our community and enjoy many advantages as a Resto.be member:

Receive personalised promotional offers
Manage your own lists (wishlist, favourites, restaurants already visited,…), your online reservations, your reviews, your personal data,…
Have early access to reservations to our key events such as RestoDays

Register with your Facebook account

Recommended

The easy way to sign in to Resto.be

or

Fill in the information below