Reviews for Gillis

834 personnes have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
9.0
834 reviews
date score
Pieter-JanFlamaing
0 Favorites
2 Reviews
Reviewed on 29/04/2017
Pieter-Janrecommends this restaurant for:

Vlees van zeer hoge kwaliteit! Top bediening!...

Vlees van zeer hoge kwaliteit! Top bediening!

DenisVan de Woestyne
0 Favorites
4 Reviews
Reviewed on 28/04/2017
Denisrecommends this restaurant for:

ideaal restaurant voor de (occasionele) carnivo...

ideaal restaurant voor de (occasionele) carnivoor, kwaliteitsvlees uitgebreide wijnkaart goeie, vriendelijke service (oa. feit dat glas wijn met de desbetreffende fles aan tafel wordt uitgeschonken is een enorm pluspunt) gezellig kader relatief prijzig evenwel

DirkVervoe
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 27/04/2017
Dirkrecommends this restaurant for:

Kwaliteit van jullie aanbod is geweldig. Ondank...

Kwaliteit van jullie aanbod is geweldig. Ondanks dat wij geen grote vleeseters zijn, komen we toch graag terug. Bram is een geweldige host!! Zorg wel dat het personeel dezelfde instelling heeft. De ontvangst en bediening waren niet zoals ik gewend ben.

SabineNeirynck
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 21/04/2017
Sabinerecommends this restaurant for:

Ik vond het een unieke gelegenheid om entrecote...

Ik vond het een unieke gelegenheid om entrecote van verschillende runderen te proeven.

AnoukVan Hoorde
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 21/04/2017
Anoukrecommends this restaurant for:

alles klopt. Het kwaliteit van het vlees was...

alles klopt. Het kwaliteit van het vlees was volgens de verwachtingen. Het kader is vlot en toch zakelijk. De bediening is vriendelijk, joviaal, attent, .. Je kan er voor elk soort van diner terecht. first date, in groep met vrienden, zakelijk, .. Een aanrader. Wij zijn fan.

MartineVan de walle
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 17/04/2017
Martinerecommends this restaurant for:

Met vrienden uit Antwerpen een top avond gehad...

Met vrienden uit Antwerpen een top avond gehad waren supertrevreden over kwaliteit van het vlees Graag Zou Hij ook de nieuwsmails van gillis ontvangen Verlindenpascal@live.be Groetjes aan anneke Lucas van Martine en Didier

JustinWeik
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 17/04/2017
Justinrecommends this restaurant for:

Quality and food were great!! We will definitel...

Quality and food were great!! We will definitely be back!

HugoVan Damme
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 16/04/2017
Hugorecommends this restaurant for:

Aangenaam rustig, niettegenstaande bomvol resta...

Aangenaam rustig, niettegenstaande bomvol restaurant. 'Gilissen' is een echte aanrader.

BertSchotpoort
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 15/04/2017
Bertrecommends this restaurant for:

Leuke tafel bij het raam! Mijn man koos als...

Leuke tafel bij het raam! Mijn man koos als voorgerecht tartaar van piemontese en als hoofdgerecht een Italiaanse chianina, uitstekend medium gebakken! Zelf genomen als voorgerecht, asperge met secreto en een hoofdgerecht ossobuco, geweldig lekker. Een fles rode wijn van de Rhône. Absoluut heerlijk gegeten! Vriendelijk, service en kwaliteit!

EvyDanneels
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 15/04/2017
Evyrecommends this restaurant for:

Lekker eten, gezellig zitten en heel vriendelij...

Lekker eten, gezellig zitten en heel vriendelijke bediening. Wij komen met heel veel plezier binnenkort eens terug.

date score