Reviews for Restaurant Gillis

827 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.8
827 reviews
date score
Frederic
Reviewed on: 15/12/2018
Frederic recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Exceptional food, service, setting. We enjoyed...

Exceptional food, service, setting. We enjoyed our meal from star to finish and would definitely recommend this place to everyone. The owner is a food and wine connaisseur which makes this place unique.

Linda
Reviewed on: 15/12/2018
Linda recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Gastronomy, Price/quality

Enkel kwaliteitsproducten. Mooie tafel en...

Enkel kwaliteitsproducten. Mooie tafel en aangename sfeer en een hele mooie wijnkaart. Wij hebben echt genoten! Men zegge het voort!

Lieselot R.
Reviewed on: 14/12/2018
Lieselot R. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

We werden vriendelijk ontvangen en konden zelf...

We werden vriendelijk ontvangen en konden zelf uit verschillende tafels kiezen. Het restaurant is zeer smaakvol en gezellig ingericht. De bediening was vlot en professioneel. Het eten was overheerlijk! De wijn was top! Een aanrader. Wij komen zeker terug.

niko
Reviewed on: 14/12/2018
niko recommends this restaurant for: Groups

heerlijk vleesrestaurant, prachtige wijnkaart....

heerlijk vleesrestaurant, prachtige wijnkaart. Een echte aanrader (zeker de Secreto n° 7)

Christof V.
Reviewed on: 12/12/2018
Christof V. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Collega van me wou een "echt" stukske vlees...

Collega van me wou een "echt" stukske vlees op z'n bord, hierbij kwamen we bij GILLIS uit. Het was de éérste maal, en.. zeker tot een Volgende. Zalige kwaliteit naar prijs toe, iets van smelten in je mond en zo. Tot Spoedig !

Francis S.
Reviewed on: 12/12/2018
Francis S. recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

Ben regelmatige bezoeker en iedere keer kom...

Ben regelmatige bezoeker en iedere keer kom ik met volle overtuiging en goesting terug, hetzij privé met vrienden/familie hetzij voor business met klanten. Iedere keer een hoge score uit de entourage, voor zowel het sympathieke onthaal, de uitmuntende service, het prachtige kader en uiteraard op de eerste plaats de met liefde en suprematie klaargemaakte (vlees)gerechten. Dit alles samen maakt het iedere keer opnieuw een unieke belevenis. Bovendien ook nog eens flexibel. Het tijdstip van mijn reservatie moest aangepast worden door verkeersomstandigheden. Dit is niet altijd en overal opportuun maar bij "De Strafste Gasten" van Gillis, na een telefoontje, direct aangepast met de glimlach...

Martine D.
Reviewed on: 10/12/2018
Martine D. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Kwaliteitsverschil en goede bediening...

Kwaliteitsverschil en goede bediening

CARLA
Reviewed on: 10/12/2018
CARLA recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

We hebben heel lekker gegeten!! De ober heeft...

We hebben heel lekker gegeten!! De ober heeft ons geholpen bij de keuze van het vlees en de wijn, geen moment spijt van gehad. We hebben van elke hap genoten!

date score