Reviews for Restaurant Gillis

1017 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.8
1017 reviews
date score
Laurens
Reviewed on: 17/06/2019
Laurens recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Lekker eten, gezellige sfeer! Een aanrader!...

Lekker eten, gezellige sfeer! Een aanrader!

Karen
Reviewed on: 16/06/2019
Karen recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Super...

Super

Yves
Reviewed on: 15/06/2019
Yves recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Even iets nuanceren. Over het eten en de vriend...

Even iets nuanceren. Over het eten en de vriendelijkheid van de zaalmedewerkers daar is niets mis mee. Integendeel, glimlach op de mond en uiterst beleefd. Maar er is wel enig fout gegaan bij het serveren bij het eten. De helft van ons gezelschap had ofwel al zijn besteld voedsel, anderen helemaal nog niets. Ik heb zelf moeten vragen om mijn vlees even op te warmen want de bijhorende frietjes kwamen maar niet. Kwaliteit van eten prima en ik vermoed dat bediening van grote groepen (11 personen) met diverse gerechten niet zo eenvoudig is. Maar er haperde zeker iets tussen bediening en keuken. Voor de rest waren we heel tevreden. Ik kom zeker nog eens langs maar dan in een kleiner gezelschap.

Sofie
Reviewed on: 15/06/2019
Sofie recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Heerlijk gegeten, ongedwongen sfeertje, toffe...

Heerlijk gegeten, ongedwongen sfeertje, toffe bediening en top wijnkaart. Alles om snel terug te keren en veel mensen warm te maken om hetzelfde te doen

Michele
Reviewed on: 14/06/2019
Michele recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Mooi decor,gezellig zitten en heel lekker eten!...

Mooi decor,gezellig zitten en heel lekker eten!

Marc
Reviewed on: 13/06/2019
Marc recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Prima kwaliteit en vriendelijke bediening. We...

Prima kwaliteit en vriendelijke bediening. We kwamen nu reeds de 4de keer en komen beslist terug. Doe zo voort. Een tevreden klant

Geert
Reviewed on: 10/06/2019
Geert recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Zondag Gillis menu, We hebben genoten van het...

Zondag Gillis menu, We hebben genoten van het lekkere smaak vol stuk vlees. Top

Isabel
Reviewed on: 09/06/2019
Isabel recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Gezellige sfeer, lekker eten. Voor een heerlijk...

Gezellige sfeer, lekker eten. Voor een heerlijk stuk vlees, the place to be ☺️

Sophie
Reviewed on: 09/06/2019
Sophie recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Vriendelijke bediening, duidelijke uitleg,...

Vriendelijke bediening, duidelijke uitleg, heerlijk vlees! Top!

Anouk
Reviewed on: 09/06/2019
Anouk recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Was het lekker? Ja, absoluut. Maar na ons laats...

Was het lekker? Ja, absoluut. Maar na ons laatste bezoek van twee maanden geleden, zijn wij teleurgesteld. Wij waren gek op het oude concept. Heel simpel: eek stukje vlees kiezen en hierbij krijg je een slaatje, frietjes en drie sauzen. We hadden helemaal niet verwacht dat dit niet meer de bedoeling was. We waren allebei dan ook verrast toen we onze Côte a los kregen zonder slaatje... Ja, dat moest je er plots bij bestellen. Geen slaatje voor ons dus. Het was lekker, maar het vernieuwde concept is niets voor ons. Wij kwamen voor Gillis speciaal vanuit Mechelen. Dat zal ik niet snel meer doen. Toch zal ik het nog steeds aanraden aan de echte vleesliefhebber.

date score