Reviews for Restaurant Pizzeria Di Massimo

58 personnes have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
7.9
58 reviews
date score
LindaVan Couter
Reviewed on 07/05/2017
Linda recommends this restaurant for:

Lekker eten met leuk gezelschap in een leuk...

Lekker eten met leuk gezelschap in een leuk restaurant

FrankVan Mossevelde
Reviewed on 03/05/2017

Was gesloten - ondanks bevestiging van reservat...

Was gesloten - ondanks bevestiging van reservatie.

IlseFrancq
Reviewed on 16/03/2017
Ilse recommends this restaurant for:

We hebben een avondje heerlijk culinair genoten...

We hebben een avondje heerlijk culinair genoten in een prachtig kader. Het eten was tevens waaaaauw- lekker en de bediening was voortreffelijk: beleefd, vriendelijk en vlug! De ober aan ons tafel straalde werkvlijt uit en had enorm veel humor. We zijn met een goed gevulde maag en met een glimlach op de mond huiswaarts gegaan... Een aanrader! En voor herhaling vatbaar... Ilse

SylvaVan Ranst
Reviewed on 16/03/2017
Sylva recommends this restaurant for:

Rustig kader - mooie ligging - goede service...

Rustig kader - mooie ligging - goede service en lekker eten. Misschien wel iets langer wachten alvorens het voorgerecht te serveren. Ons aperitiefglas was nog halfvol.

Bart R.
Reviewed on 15/02/2017
Bart R. recommends this restaurant for:

Italiaans karakter - mooi en modern interieur...

Italiaans karakter - mooi en modern interieur - lekker eten - prijs kwaliteit

Danny K.
Reviewed on 15/02/2017
Danny K. recommends this restaurant for:

Goede ontvangst Vlotte bediening en super vrien...

Goede ontvangst Vlotte bediening en super vriendelijk personeel. Rustig en lekker warm restaurant. Toiletten zijn proper Eten was overheerlijk Bedankt en we komen zeker terug

Dirk V.
Reviewed on 12/02/2017
Dirk V. recommends this restaurant for:

Het eten wat lekker en alles was goed behalve...

Het eten wat lekker en alles was goed behalve het feit dat de menukaarten niet voor iedereen het zelfde waren en 1 van ons vrienden niet gekregen heeft wat er gevraagd was.Er zat daartussen ook een prijsverschil van 19.50 € naar 24,00 €.Dat was het enige minpunt

Zara S.
Reviewed on 10/02/2017
Zara S. recommends this restaurant for:

Boeking gemaakt via e-mail,werd bevestigd en...

Boeking gemaakt via e-mail,werd bevestigd en we stonden voor gesloten deur

date score