Reviews for Restaurant Pizzeria Di Massimo

121 personnes have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.2
121 reviews
date score
IlseFrancq
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 16/03/2017
Ilserecommends this restaurant for:

We hebben een avondje heerlijk culinair genoten...

We hebben een avondje heerlijk culinair genoten in een prachtig kader. Het eten was tevens waaaaauw- lekker en de bediening was voortreffelijk: beleefd, vriendelijk en vlug! De ober aan ons tafel straalde werkvlijt uit en had enorm veel humor. We zijn met een goed gevulde maag en met een glimlach op de mond huiswaarts gegaan... Een aanrader! En voor herhaling vatbaar... Ilse

SylvaVan Ranst
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 16/03/2017
Sylvarecommends this restaurant for:

Rustig kader - mooie ligging - goede service...

Rustig kader - mooie ligging - goede service en lekker eten. Misschien wel iets langer wachten alvorens het voorgerecht te serveren. Ons aperitiefglas was nog halfvol.

Bart R.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 15/02/2017
Bart R.recommends this restaurant for:

Italiaans karakter - mooi en modern interieur...

Italiaans karakter - mooi en modern interieur - lekker eten - prijs kwaliteit

Danny K.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 15/02/2017
Danny K.recommends this restaurant for:

Goede ontvangst Vlotte bediening en super vrien...

Goede ontvangst Vlotte bediening en super vriendelijk personeel. Rustig en lekker warm restaurant. Toiletten zijn proper Eten was overheerlijk Bedankt en we komen zeker terug

Dirk V.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 12/02/2017
Dirk V.recommends this restaurant for:

Het eten wat lekker en alles was goed behalve...

Het eten wat lekker en alles was goed behalve het feit dat de menukaarten niet voor iedereen het zelfde waren en 1 van ons vrienden niet gekregen heeft wat er gevraagd was.Er zat daartussen ook een prijsverschil van 19.50 € naar 24,00 €.Dat was het enige minpunt

Zara S.
0 Favorites
2 Reviews
Reviewed on 10/02/2017
Zara S.recommends this restaurant for:

Boeking gemaakt via e-mail,werd bevestigd en...

Boeking gemaakt via e-mail,werd bevestigd en we stonden voor gesloten deur

LeaDe Greve
0 Favorites
3 Reviews
Reviewed on 08/02/2017
Learecommends this restaurant for:

Mooi kader. Vriendelijke en perfecte bediening...

Mooi kader. Vriendelijke en perfecte bediening. We komen zeker terug!

jan g.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 05/02/2017
jan g.recommends this restaurant for:

Heel lekker eten en zeer vriendelijke mensen....

Heel lekker eten en zeer vriendelijke mensen. Het interieur was aangenaam maar vooral mensen die met vol liefde en enthousiasme werken in het restaurant. We kozen voor een menu en komen zeker terug.

AlbertVlerick
0 Favorites
2 Reviews
Reviewed on 30/01/2017
Albertrecommends this restaurant for:

als je met twee personen bent plaatst men je...

als je met twee personen bent plaatst men je op zeer onaangename en veel te enge plaatsen niet voor herhaling vatbaar.

date score