Reviews for Restaurant Pizzeria Di Massimo

60 personnes have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
7.9
60 reviews
date score
Sophie V.
Sophie V.recommends this restaurant for:
Reviewed on 16/07/2017

Vind het zeer onvriendelijk als we aangeven...

Vind het zeer onvriendelijk als we aangeven dat we om 1300 uur een tafel hebben gereserveerd en we om 12:45 geen gebruik van het toilet mochten maken. We geven aan, zijn er nu al, hebben om 1300 uur een tafel gereserveerd en we krijgen als antwoord: tot straks. Vandaar dat we ook niet bij jullie zijn gaan eten!!

KathleenDelplancke
Kathleenrecommends this restaurant for:
Reviewed on 09/07/2017

Heel toffe bediening en lekker eten. Ontspannen...

Heel toffe bediening en lekker eten. Ontspannen gezellige sfeer en hondjes welkom.

LindaVan Couter
Lindarecommends this restaurant for:
Reviewed on 07/05/2017

Lekker eten met leuk gezelschap in een leuk...

Lekker eten met leuk gezelschap in een leuk restaurant

FrankVan mossevelde
Reviewed on 03/05/2017

Was gesloten - ondanks bevestiging van reservat...

Was gesloten - ondanks bevestiging van reservatie.

IlseFrancq
Ilserecommends this restaurant for:
Reviewed on 16/03/2017

We hebben een avondje heerlijk culinair genoten...

We hebben een avondje heerlijk culinair genoten in een prachtig kader. Het eten was tevens waaaaauw- lekker en de bediening was voortreffelijk: beleefd, vriendelijk en vlug! De ober aan ons tafel straalde werkvlijt uit en had enorm veel humor. We zijn met een goed gevulde maag en met een glimlach op de mond huiswaarts gegaan... Een aanrader! En voor herhaling vatbaar... Ilse

SylvaVan Ranst
Sylvarecommends this restaurant for:
Reviewed on 16/03/2017

Rustig kader - mooie ligging - goede service...

Rustig kader - mooie ligging - goede service en lekker eten. Misschien wel iets langer wachten alvorens het voorgerecht te serveren. Ons aperitiefglas was nog halfvol.

Bart R.
Bart R.recommends this restaurant for:
Reviewed on 15/02/2017

Italiaans karakter - mooi en modern interieur...

Italiaans karakter - mooi en modern interieur - lekker eten - prijs kwaliteit

Danny K.
Danny K.recommends this restaurant for:
Reviewed on 15/02/2017

Goede ontvangst Vlotte bediening en super vrien...

Goede ontvangst Vlotte bediening en super vriendelijk personeel. Rustig en lekker warm restaurant. Toiletten zijn proper Eten was overheerlijk Bedankt en we komen zeker terug

date score