Reviews for Restaurant Pizzeria Di Massimo

53 personnes have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
7.9
53 reviews
date score
Katrien D.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 17/02/2017

Eten heel lekker slechts één klein puntje :...

Eten heel lekker slechts één klein puntje : het bijhorend mes sneed niet zo goed voor de pizza

Bart R.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 15/02/2017

Italiaans karakter - mooi en modern interieur...

Italiaans karakter - mooi en modern interieur - lekker eten - prijs kwaliteit

Danny K.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 15/02/2017

Goede ontvangst Vlotte bediening en super vrien...

Goede ontvangst Vlotte bediening en super vriendelijk personeel. Rustig en lekker warm restaurant. Toiletten zijn proper Eten was overheerlijk Bedankt en we komen zeker terug

Dirk V.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 12/02/2017

Het eten wat lekker en alles was goed behalve...

Het eten wat lekker en alles was goed behalve het feit dat de menukaarten niet voor iedereen het zelfde waren en 1 van ons vrienden niet gekregen heeft wat er gevraagd was.Er zat daartussen ook een prijsverschil van 19.50 € naar 24,00 €.Dat was het enige minpunt

Zara S.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 10/02/2017

Boeking gemaakt via e-mail,werd bevestigd en...

Boeking gemaakt via e-mail,werd bevestigd en we stonden voor gesloten deur

Lea D.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 08/02/2017

Mooi kader. Vriendelijke en perfecte bediening...

Mooi kader. Vriendelijke en perfecte bediening. We komen zeker terug!

jan g.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 05/02/2017

Heel lekker eten en zeer vriendelijke mensen....

Heel lekker eten en zeer vriendelijke mensen. Het interieur was aangenaam maar vooral mensen die met vol liefde en enthousiasme werken in het restaurant. We kozen voor een menu en komen zeker terug.

Albert V.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 30/01/2017

als je met twee personen bent plaatst men je...

als je met twee personen bent plaatst men je op zeer onaangename en veel te enge plaatsen niet voor herhaling vatbaar.

karine d.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 27/01/2017

het was superlekker, gezellig , de hele tijd...

het was superlekker, gezellig , de hele tijd door genieten , van het lekker eten en drinken, de leuke omgeving, de aangename bediening en het goede gezelschap ( maar daar hebben jullie geen verdienste aan) . Maandag ga ik weer uit eten met een vriendin, ik was van plan weer bij jullie te komen, helaas is het dan jullie sluitingsdag, maar ik kom zeker nog terug en ik maak reclame bij mijn vrienden

Nicole V.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 22/01/2017

Vriendelijke ontvangst, bediening en voornaamst...

Vriendelijke ontvangst, bediening en voornaamste lekker eten en wijntje,Koffie een aanrader Ruim en gezellig interieur We komen zeker terug Nicole

date score