Reviews for Restaurant Pizzeria Di Massimo

70 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
7.9
70 reviews
date score
Karine
Reviewed on: 09/11/2017
Karine recommends this restaurant for: Groups

Ik had gereserveerd, dat werd bevestigd, ik...

Ik had gereserveerd, dat werd bevestigd, ik kreeg zelfs een herinnering maar...ik stond voor edn gesloten deur, er stond ednbord: gesloten op woensdag en donderdag,jammer!

Sofian B.
Reviewed on: 01/11/2017
Sofian B. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Goeie service en heel lekker eten!!...

Goeie service en heel lekker eten!!

placeholder
Angélique
Reviewed on: 25/10/2017
Angélique recommends this restaurant for: Trendy atmosphere

typisch toeristisch restaurant

Prachtige locatie vandaar ook het prijskaartje. Kleine porties en nogal vettig. Geen extra zoals brood of parmesan. Na betaling geen rekening of btw bon te verkrijgen. Restaurant voor wie wilt eten met een prachtig uitzicht en niet veel honger heeft.

Lieve G.
Reviewed on: 11/10/2017
Lieve G. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Heel lekker eten en heel vriendelijke mensen....

Heel lekker eten en heel vriendelijke mensen. We komen hier zeker terug

antoon v.
Reviewed on: 30/09/2017
antoon v. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

alles was in orde...

alles was in orde

Jaklien
Reviewed on: 16/09/2017
Jaklien recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

7 vrouwen die van alles te vertellen hadden...

7 vrouwen die van alles te vertellen hadden ... en er kwam geen commentaar! Vinden we heerlijk.

mathias r.
Reviewed on: 11/09/2017
mathias r. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Zeer lekker eten...

Zeer lekker eten

Viviane
Reviewed on: 30/08/2017

We hadden een reservatie voor 4 personen om...

We hadden een reservatie voor 4 personen om 19u, we kregen nog een mailtje om ons aan die reservatie te herinneren op de dag zelf en toen bleek het restaurant DICHT te zijn die avond. Daar stonden we dan!!

David D.
Reviewed on: 26/08/2017
David D. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Betaalbare lunch, snelle en vriendelijke servic...

Betaalbare lunch, snelle en vriendelijke service, prachtig kader.

Gilles
Reviewed on: 26/08/2017
Gilles recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Heel lekker gegeten en super bediening! Het...

Heel lekker gegeten en super bediening! Het is een plezier om er te gaan eten, echte aanrader!

date score
×

Become a Resto.be member

More than 385 000 people are registered on Resto.be!

Join our community and enjoy many advantages as a Resto.be member:

Receive personalised promotional offers
Manage your own lists (wishlist, favourites, restaurants already visited,…), your online reservations, your reviews, your personal data,…
Have early access to reservations to our key events such as RestoDays

Register with your Facebook account

Recommended

The easy way to sign in to Resto.be

or

Fill in the information below