Reviews for Restaurant Pizzeria Di Massimo

70 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
7.9
70 reviews
date score
Sophie
Reviewed on: 16/07/2017
Sophie recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner

Vind het zeer onvriendelijk als we aangeven...

Vind het zeer onvriendelijk als we aangeven dat we om 1300 uur een tafel hebben gereserveerd en we om 12:45 geen gebruik van het toilet mochten maken. We geven aan, zijn er nu al, hebben om 1300 uur een tafel gereserveerd en we krijgen als antwoord: tot straks. Vandaar dat we ook niet bij jullie zijn gaan eten!!

Kathleen
Reviewed on: 09/07/2017
Kathleen recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Heel toffe bediening en lekker eten. Ontspannen...

Heel toffe bediening en lekker eten. Ontspannen gezellige sfeer en hondjes welkom.

Linda
Reviewed on: 07/05/2017
Linda recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker eten met leuk gezelschap in een leuk...

Lekker eten met leuk gezelschap in een leuk restaurant

Frank
Reviewed on: 03/05/2017

Was gesloten - ondanks bevestiging van reservat...

Was gesloten - ondanks bevestiging van reservatie.

Ilse
Reviewed on: 16/03/2017
Ilse recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

We hebben een avondje heerlijk culinair genoten...

We hebben een avondje heerlijk culinair genoten in een prachtig kader. Het eten was tevens waaaaauw- lekker en de bediening was voortreffelijk: beleefd, vriendelijk en vlug! De ober aan ons tafel straalde werkvlijt uit en had enorm veel humor. We zijn met een goed gevulde maag en met een glimlach op de mond huiswaarts gegaan... Een aanrader! En voor herhaling vatbaar... Ilse

Sylva
Reviewed on: 16/03/2017
Sylva recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere, Price/quality

Rustig kader - mooie ligging - goede service...

Rustig kader - mooie ligging - goede service en lekker eten. Misschien wel iets langer wachten alvorens het voorgerecht te serveren. Ons aperitiefglas was nog halfvol.

Katrien
Reviewed on: 17/02/2017
Katrien recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Eten heel lekker slechts één klein puntje :...

Eten heel lekker slechts één klein puntje : het bijhorend mes sneed niet zo goed voor de pizza

Bart
Reviewed on: 15/02/2017
Bart recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Italiaans karakter - mooi en modern interieur...

Italiaans karakter - mooi en modern interieur - lekker eten - prijs kwaliteit

Danny K.
Reviewed on: 15/02/2017
Danny K. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Goede ontvangst Vlotte bediening en super vrien...

Goede ontvangst Vlotte bediening en super vriendelijk personeel. Rustig en lekker warm restaurant. Toiletten zijn proper Eten was overheerlijk Bedankt en we komen zeker terug

date score