Reviews for Restaurant Pizzeria Di Massimo

70 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book your table
7.9
70 reviews
date score
Dirk
Reviewed on: 12/02/2017
Dirk recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het eten wat lekker en alles was goed behalve...

Het eten wat lekker en alles was goed behalve het feit dat de menukaarten niet voor iedereen het zelfde waren en 1 van ons vrienden niet gekregen heeft wat er gevraagd was.Er zat daartussen ook een prijsverschil van 19.50 € naar 24,00 €.Dat was het enige minpunt

Sabine
Reviewed on: 10/02/2017
Sabine recommends this restaurant for: Groups

Boeking gemaakt via e-mail,werd bevestigd en...

Boeking gemaakt via e-mail,werd bevestigd en we stonden voor gesloten deur

Lea
Reviewed on: 08/02/2017
Lea recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Mooi kader. Vriendelijke en perfecte bediening...

Mooi kader. Vriendelijke en perfecte bediening. We komen zeker terug!

Jan
Reviewed on: 05/02/2017
Jan recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Heel lekker eten en zeer vriendelijke mensen....

Heel lekker eten en zeer vriendelijke mensen. Het interieur was aangenaam maar vooral mensen die met vol liefde en enthousiasme werken in het restaurant. We kozen voor een menu en komen zeker terug.

Albert
Reviewed on: 30/01/2017
Albert recommends this restaurant for: Couples

als je met twee personen bent plaatst men je...

als je met twee personen bent plaatst men je op zeer onaangename en veel te enge plaatsen niet voor herhaling vatbaar.

Karine
Reviewed on: 27/01/2017
Karine recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

het was superlekker, gezellig , de hele tijd...

het was superlekker, gezellig , de hele tijd door genieten , van het lekker eten en drinken, de leuke omgeving, de aangename bediening en het goede gezelschap ( maar daar hebben jullie geen verdienste aan) . Maandag ga ik weer uit eten met een vriendin, ik was van plan weer bij jullie te komen, helaas is het dan jullie sluitingsdag, maar ik kom zeker nog terug en ik maak reclame bij mijn vrienden

Nicole
Reviewed on: 22/01/2017
Nicole recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Vriendelijke ontvangst, bediening en voornaamst...

Vriendelijke ontvangst, bediening en voornaamste lekker eten en wijntje,Koffie een aanrader Ruim en gezellig interieur We komen zeker terug Nicole

tom d.
Reviewed on: 15/01/2017
tom d. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

aangename sfeer en lekker eten...

aangename sfeer en lekker eten

Joke R.
Reviewed on: 14/01/2017
Joke R. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vlotte service in een smaakvol interieur. Wij...

Vlotte service in een smaakvol interieur. Wij hadden een tafeltje met mooi zicht op de graslei, wat altijd leuk is. Mss enige mindere was dat de menukaart een stukje kleiner was dan wat op de site stond.

Marieke
Reviewed on: 09/01/2017

ZEER KLANTVRIENDELIJK GOED GEGETEN VOOR EEN...

ZEER KLANTVRIENDELIJK GOED GEGETEN VOOR EEN EERLIJKE PRIJS

date score