Kitchen
Budget
€€
Closing days
Sunday, Wednesday, Saturday noon
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.6 Based on 31 reviews
Service
Quality
Atmosphere
31 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Gino
Reviewed on: unknown

Als benaming zou ik deze brasserie Stadius...

Als benaming zou ik deze brasserie Stadius eerder klasseren als restaurant. Uitbaters zijn supervriendelijk, je krijgt het gevoel van echt welkom te zijn. Ideaal gelegen, Eigentijds kader, bereidingen zijn werkelijk vers. Zijn er ondertussen een keer of 4 weest eten, en zal zeker niet bij deze blijven. Suggesties welke je krijgt zijn voortreffelijk en dit alles tegen een 'normale' prijs, kortom EEN AANRADER !!

sofie
Reviewed on: unknown

Goed restaurant met eerlijke keuken...

Goed restaurant met eerlijke keuken

vicky
Reviewed on: unknown

onthaal is altijd super in orde als ook de...

onthaal is altijd super in orde als ook de gerechten.zeker prijs-kwaliteit is dik in orde. in de zomer is het super om op het teras te zitten en binnen is er een enorme warme sfeer. wat de prijs betreft van ze zeetong,als er dag prijs bij staat,vraag je gewoon eens hoeveel hij staat om niet voor eens verassing te komen staan want deze staat over al zeer duur als je wat kwaliteit wilt. zeker een aanraden ook voor wie kinderen heeft.

An
Reviewed on: unknown

Ik had deze resto gekozen voor een etentje...

Ik had deze resto gekozen voor een etentje met mijn familie 8 pers. de gerechtjes waren met zorg bereid en lekker. Minpunt was het onvriendelijke onthaal en de dagprijs voor de gebakken tong die bijna het dubbele bedroeg van de overige gerechten . An

Heike Carmen
Reviewed on: unknown

My friend and I had something spcial to celebra...

My friend and I had something spcial to celebrate and choosed Stadius. It was a fanatistic deal. They gave us the nicest place with an excellent service and of course a very good quality of food. We´ll never forget that evening. We were not only guests - we felt like friends. Go for it - it´s worth!

INGE
Reviewed on: unknown

Het was enige tijd geleden dat we hier nog...

Het was enige tijd geleden dat we hier nog waren neergestreken voor de lunch. Bij het mooie lenteweer genoten we op het gezellige binnenterras van een zeer verzorgde, smakelijke en correct geprijsde lunch met een lekker wijntje. Het terras zat niet vol, wat ons - als we prijs-kwaliteit in acht nemen - toch wel verbaasde. Dit restaurant is een aanrader.

Karel
Reviewed on: unknown

Lekker eten, goeie omgeving... Niet erg goedkoo...

Lekker eten, goeie omgeving... Niet erg goedkoop, maar ook niet duur en,vooral, zeer fijn van keuken! Al meermaals bezocht en steeds goed bevonden!

INGE
Reviewed on: unknown

Ik was hier al verschillende keren voor de...

Ik was hier al verschillende keren voor de lunch en kom steeds met plezier terug. De lunchformule (voorgerecht en hoofdgerecht of, zoals vandaag, hoofdgerecht en dessert) is zeer verzorgd en vriendelijk geprijsd (< 10 eur). Lekkere huiswijn en een zeer smakelijke cava voor als er iets te vieren valt. Culinair echt een aanrader. De patron is joviaal, met gevoel voor humor en het interieur is echt aangenaam.

Steve
Reviewed on: unknown

Strak interieur, vlotte bediening maar vooral...

Strak interieur, vlotte bediening maar vooral lekker eten. Mijn vriendin koos resoluut voor de Asperges op z'n Vlaams welliswaar enkel te krijgen als voorgerecht. Wie wat meer van dit lekkers lust neemt een "upgrade" naar hoofdgerecht en betaald wat meer....hier is alles mogelijk. Ik koos voor Salade scampi, eigelijk kiest men lijn voor salade en ik moet zeggen hier beviel het ons allebei. Hun frambozenvinaigrette moeten ze op fles trekken en commercialiseren dit is top. ....we vonden het enkel een beetje frisjes... en dan nog met zo'n schitterende open haard.

Greet
Reviewed on: unknown

Ik heb deze Brasserie reeds meerdere malen...

Ik heb deze Brasserie reeds meerdere malen bezocht, telkens op de middag voor de lunchformule. Voor nog geen 10 euro krijg je een zeer constante kwaliteit als voorgerecht en hoofdgerecht óf hoofdgerecht en dessert. Er is steeds aandacht voor de presentatie. Zo wordt een eenvoudig doch 'eerlijk' gerecht steeds omgetoverd tot een zeer verrassende maaltijd, waarin het oog dus ook aan bod komt. De service is correct en vriendelijk. Er is aandacht voor de professional die een 'korte' lunch wenst, maar een leuke babbel indien er wat meer tijd is, komt ook aan bod. Kortom: goede prijs-kwaliteit verhouding en dus een aanrader! Dirk en co: doe zo verder!

All reviews of this restaurant