Reviews for Eat-aly

24 personnes have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
5.5
24 reviews
date score
Laura D.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 20/02/2017

Het restaurant was gesloten hoewel de reservati...

Het restaurant was gesloten hoewel de reservatie via e-mail werd bevestigd.

Greta t.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 18/02/2017

Een restaurant was er niet ! Het was een bouwwe...

Een restaurant was er niet ! Het was een bouwwerf. Wanneer en of het terug open zal gaan was nergens vermeld.

filip v.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 04/02/2017
filip v.recommends this restaurant for:

de bediening was heel goed. een los iemand...

de bediening was heel goed. een los iemand met ervaring we wisten niet wat de menu was maar wij zijn nu ook niet de moeilijkste.we deelden alles en dat was echt gezellig

yvo n.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 06/01/2017

verse producten, goede bediening, zeer smakel...

verse producten, goede bediening, zeer smakelijk, de kok kent zijne job. het was een zeer aangename verrassing.

Pascale S.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 15/12/2016

vriendelijk aangenaam kader eten was lekker...

vriendelijk aangenaam kader eten was lekker maar niet warm

ann v.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 29/11/2016

lekker eten voor heel schappelijke prijs!...

lekker eten voor heel schappelijke prijs!

Roxanna D.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 19/11/2016

Heel lekkere en hoogstaande gerechten. Speciale...

Heel lekkere en hoogstaande gerechten. Speciale voorgerechten en nagerechten! Gezellige sfeer en goeie bediening. Enige minpuntje is dat er nogal veel tijd zat tussen de opeenvolging van de verschillende gerechten!

Eric V.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 17/11/2016

Het was een ontdekking die wij mochten ervaren...

Het was een ontdekking die wij mochten ervaren via vakantie veilingen.Maar hoewel het parkeren in de buurt niet gemakkelijk is ,was de ervaring,het restaurant leren kennen het zeker waard . Wij wonen in Bredene ,maar wanneer wij regio Gent moeten zullen wij zeker terug het restaurant bezoeken en van de heerlijke keuken genieten ! Dus alles klopt : De ontvangst , de keuken ,de bediening en het trendy interieur . Doe zo verder ,het is perfect !

Nico B.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 02/11/2016

Wij hadden een voucher van vakantieveilingen....

Wij hadden een voucher van vakantieveilingen. Ik heb eataly een aantal keren gebeld om te reserveren nadat ik geen gehoor kreeg heb ik maar online gereserveerd. Toen we aankwamen aan het restaurant kregen we te horen dat het overboekt was omdat ze blijkbaar die reserveringen niet doorkrijgen. Er stond een menu online waar je kon uitkiezen. We kregen gewoon een tafel aangeboden en een kaart om drank te bestellen. Niks van uitleg hoe het verder in zijn werk ging. Na een 1/2 uur kregen we het voorgerecht. Elk een verschillend en de ober zei het is de bedoeling dat je wisselt van bord. Wat als je iets niet lust? Daarna 1 uur wachten op het hoofdgerecht! Terug niet hetzelfde als de voorgestelde menu. Dit viel tegen want ik kreeg linguni met champignons en varkensvlees. Ik ben daar niet gek van en mijn partner lust geen champignons dus wissel was geen optie. Gelukkig ben ik geen grote eter. Dessert was ok maar kregen terug geen keuze. De kwaliteit van het eten was ok maar overal was het een bizare ervaring. Ik denk niet dat we teruggaan.

PATRICK R.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 29/10/2016

Lekkere Italiaanse keuken voor een correcte...

Lekkere Italiaanse keuken voor een correcte prijs

date score