Reviews for Eat-aly

39 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Write review
5.4
39 reviews
date score
Karen M.
Dined on: 16/11/2017

Het was niet open en het zag er verlaten uit....

Het was niet open en het zag er verlaten uit. Er hing ook niets uit waarom het gesloten was.

FrederikCoolsaet
Frederik recommends this restaurant for:
Dined on: 02/11/2017

heel onvriendelijk en een slechte service...

heel onvriendelijk en een slechte service

Monique S.Steyaert
Monique S. recommends this restaurant for:
Dined on: 30/10/2017

Op zaterdag 21/10 had ik via Groupon om 18u...

Op zaterdag 21/10 had ik via Groupon om 18u voor 2 personen gereserveerd bij Eat-Aly iop de Nederkouter in Gent. Bij aankomst werden we op onvriendelijke manier door de eigenaar verteld dat hij Groupon al ettelijke keren medegedeeld had dat hij op vrijdag en in het weekend geen reservaties van hen meer wilde. Daarop kregen we te horen dat we moesten vertrekken maar dat we rechtstreeks naar hem konden mailen voor een nieuwe afspraak. Dit heb ik dan ook gedaan en we mochten vanavond (30/10) om 18u komen met onze Groupon. Toen we er aankwamen om 18u zagen we tot onze verbazing het bordje "Sorry, we're closed". We zijn terug gaan kijken om 18.30u en om 19u maar het resultaat bleef hetzelfde. Ik hoop dat ik mijn geld nog kan recupereren want de goesting om daar nog langs te gaan is me volledig vergaan. Ondertussen hebben we ons 2 maal voor niks moeten verplaatsen wat ook kosten met zich meegebracht heeft. Ik heb dus maar “kwaliteit,kader, service, prijs/kwaliteit” het minst beoordeeld.

Katrien D.
Katrien D. recommends this restaurant for:
Dined on: 26/10/2017

heel grote en verzorgde antipasto (mix voor...

heel grote en verzorgde antipasto (mix voor 2pers), echte aanrader! vergezeld van lekker en warm brood heel mooie, grote porties hoofdgerecht, maar vooral gevuld met deegwaren en saus en weinig verse producten (bv weinig en kleine stukjes scampi en aubergines)

JacquelineVan Avermaet
Jacqueline recommends this restaurant for:
Dined on: 20/10/2017

ondanks we niet hadden vermeld met een cadeaubo...

ondanks we niet hadden vermeld met een cadeaubon te komen kregen we toch wel lekkere dingen voorgeschoteld,!! gerechten moesten halfweg gewisseld worden wat het eigenlijk superleuk maakte , voor herhaling vatbaar !!! zijn nu ook geen super moeilijke klanten .

LUC V.VERSLUYS
LUC V. recommends this restaurant for:
Dined on: 18/10/2017

Stonden voor de derde maal voor een gesloten...

Stonden voor de derde maal voor een gesloten deur!!!!!!!!!!!!!!!!

IreneDe Meerleer
Dined on: 12/08/2017

De zaak was gesloten !!!...

De zaak was gesloten !!!

TimSedeyn
Dined on: 10/08/2017

Ze waren niet open! Had eerst gebeld (onder...

Ze waren niet open! Had eerst gebeld (onder de middag), maar kreeg geen gehoor. Dacht dat dit door de mogelijkste drukte was... vandaar online geboekt. Op hun website of Facebook pagina werd hier geen melding van gemaakt???

marina G.Goudry
marina G. recommends this restaurant for:
Dined on: 27/07/2017

Bij aankomst in Gent bleek het restaurant gewoo...

Bij aankomst in Gent bleek het restaurant gewoon gesloten wegens verlof.!! Wij kregen daar geen enkele melding van, een domper op ons dagje Gent....dit kan aboluut niet!!

LoreDe Schaepdryver
Lore recommends this restaurant for:
Dined on: 14/04/2017

Te kleine porties, lekker maar met honger het...

Te kleine porties, lekker maar met honger het restaurant verlaten na 3 gangen menu! Veel te lang moeten wachten (2,5uur)

date score