Good 7.7 Score based on 239 reviews

NATURELL
NATURELL
NATURELL
NATURELL
NATURELL
NATURELL

Naturell

Jan Breydelstraat 10 9000 GHENT

Kitchen

Seasonal World Gastronomic

Closing days

Sunday, Monday, Tuesday noon

Contact

Show phone number Email Website Facebook

About this restaurant

Het tweemaandelijks wisselende menu wil een expressie zijn van het seizoen en zijn producten, bepaalde gerechten worden subtiel begeleid met natuurlijke geuren en proevertjes om een maximale beleving van het gerecht te kunnen ervaren..

facebook

Binnenkort kan u online reserveren via Tablebooker alsook per telefoon(24u/24u).


Info

Facilities Ambiance Cool, Parking, Terrace, Wi-fi, Vegetarian menu Atmosphere Contemporary surroundings, Mansion
Payment methods Maestro, American Express, Master Card, Visa, Bancontact

239 persons have written a review about NATURELL

By sharing your experience, you help users make their choice

Review score

7.7 Based on 239 reviews
Service
Quality
Atmosphere
Geoffrey D. 
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 18/02/2017

3 hapjes bij het aperitief omschrijf je beter...

3 hapjes bij het aperitief omschrijf je beter niet als gang. Groentengerecht inspiratieloos en ééntonig, geen fraicheur, vezels selder stoorden enorm en maakten het moeilijk om te eten. Hoofdgerecht vlees en vis afknapper, ook qua groenten, kroketje van de wangen enige lichtpunt. En dan de wijnen. Zo jammer, de eerste witte ok, niks mis mee. Maar dan de Muscat, tja... flauw en de (lichte) rode bij zowel vlees als vis, geen karakter, weinig intensiteit, totaal niet spannend, ondanks de pas begonnen sympathieke wijnbouwster. Ze mag haar medailles houden. Hoeveel mensen weten er trouwens dat meer dan 30% van de ingestuurde wijnen een medaille meenemen naar huis... ik zou dat nooit vernoemen, beetje lachwekkend. Soit, het hele wijngebeuren vond ik gisteren teleurstellend, zenuwachtig gebrabbel als uitleg en saaie keuze. Nochtans een mooie wijnkaart, met o.a. parels uit Bairrada. Het was trouwens als gast niet leuk om een meisje uit de bediening van -ik schat- met moeite 20 jaar, enkele keren letterlijk afgeblaft te zien worden, terwijl ik haar de hele middag eigenlijk niks verkeerd zag doen. En ik heb in een verleden genoeg in de horeca gewerkt om zo'n dingen met de juiste ogen te zien. Amen.

0  replies
stephanie eemans
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 18/02/2017

Zeer goed eten en vlotte service. Leuk om de...

Zeer goed eten en vlotte service. Leuk om de koks eens bezig te zien.

0  replies
Peter V. 
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 17/02/2017

Bediening + smaken waren top... enkel kalf...

Bediening + smaken waren top... enkel kalf was eerder taai...Extra bordjes in het menu zijn werkelijk "overkill" waardoor je met bijna naar buiten rolt. Zeker een adresje om terug te keren en aan te raden !

0  replies
Jens S. 
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 16/02/2017

Lekker en uitgebreid eten. Goeie wijnselectie....

Lekker en uitgebreid eten. Goeie wijnselectie. Wel spijtig dat er geen kleine attentie is indien iemand jarig is en dit ook bij reservatie kenbaar wordt gemaakt . Het hergebruik van het bestek tussen de verschillende gerechten, zelfs vis en vlees, vind ik niet passen bij de prijs.

0  replies
Johan V. 
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 16/02/2017

Vriendelijke bediening en goede keuken....

Vriendelijke bediening en goede keuken.

0  replies
Freddy M. 
0 Favorites
2 Reviews
Reviewed on 14/02/2017

De ongedwongen sfeer. Het uniek concept dat...

De ongedwongen sfeer. Het uniek concept dat afwijkt van de etiquette met napje, en tafellinnen en bestek op een rijtje. Het eten is subliem !

0  replies
Maes C. 
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 13/02/2017

Is de derde keer dat we komen, eten top niets...

Is de derde keer dat we komen, eten top niets op aan te merken, deze keer vonden we de sommelier bij momenten vrij onbeschoft tov een mede tafelgenoot die een uitzondering vroeg voor de paling. We werden wel ook geholpen door een beginnend super vriendelijk meisje, die misschien minder ervaring had maar alleszins beleefd overkwam.

0  replies
Jo V. 
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 12/02/2017

Heeeel lekker, mooi en trendy presentatie op...

Heeeel lekker, mooi en trendy presentatie op ons bordjes. Jammer dat we na meer dan 25 min rondrijden nog altijd geen parking vonden, waardoor we ietsje te laat waren. Ok dat jullie ons opbelden, maar kan volgens ons ook op een vriendelijke manier... Toch komen we zeker eens terug en nemen we den tram!!!!!!

0  replies
Tine D. 
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 11/02/2017

Beste, het eten was zeer zeer lekker: verrassen...

Beste, het eten was zeer zeer lekker: verrassende smaken , combinaties ...... , zeer uitgebreid menu. Je gaat zeker en vast niet met honger van tafel wat soms wel eens kan gebeuren in een gastronomisch restaurant, zeer vriendelijke bediening. Een klein minpuntje: we waren iets later dan verwacht en hadden het gevoel dat we zo snel mogelijk moesten aansluiten op de andere gasten. Het aperitief was nog maar pas geserveerd als de wijn van het voorgerecht reeds werd ingeschonken. Het water is zeer duur daar wij vermoeden dat het kraantjeswater is . Ik zal het restaurant bij vrienden aanraden.

0  replies
frank m. 
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 10/02/2017

alles verliep heel vlot en het was superlekker...

alles verliep heel vlot en het was superlekker en gezellig een aanrader

0  replies
Alle beoordelingen van dit restaurant