Reviews for Naturell

399 personnes have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Write review
8.1
399 reviews
date score
gojkovich k.kelly
gojkovich k.recommends this restaurant for:
Reviewed on 21/09/2017

The food is OUTSTANDING, the atmosphere is...

The food is OUTSTANDING, the atmosphere is very nice and the servers are attentive. Was surprised when our water was empty and our drinks were empty that no one offered us a new beverage. Otherwise everything was GREAT. We will be back!

Annemie V.Viaene
Annemie V.recommends this restaurant for:
Reviewed on 20/09/2017

De naam Naturell wordt doorvertaald naar het...

De naam Naturell wordt doorvertaald naar het interieur, de presentatie en het lekkere eten. Het concept klopt.

WouterValkenborgh
Wouterrecommends this restaurant for:
Reviewed on 19/09/2017

Het lekkere eten, de mooie tafel en de vriendel...

Het lekkere eten, de mooie tafel en de vriendelijke bediening ondersteunden een gezellige avond. W

MICHEL M.MUTSAERTS
MICHEL M.recommends this restaurant for:
Reviewed on 18/09/2017

Alles wat top!...

Alles wat top!

Manja T.Touber
Manja T.recommends this restaurant for:
Reviewed on 17/09/2017

Lekker gegeten. Maar is duur t.o.v. Michelin...

Lekker gegeten. Maar is duur t.o.v. Michelin sterren restaurant. Aperitief met bubbels was erg aan de prijs voor wat je er voor krijgt.

Johan H.hoere johan
Johan H.recommends this restaurant for:
Reviewed on 17/09/2017

Mijn gezelschap...

Mijn gezelschap

Danny A.Anné
Danny A.recommends this restaurant for:
Reviewed on 16/09/2017

Dit is de top in Gent en omstreken! Het hele...

Dit is de top in Gent en omstreken! Het hele plaatje past perfect -een streling voor de zintuigen, en dit klopt gewoon van A-Z. Topkwaliteit heeft (helaas) ook een (hoge) prijs; jammer, omdat deze heerlijke ervaring beperkt zal blijven voor uitzonderlijke momenten.

Stijn V.Vermeulen
Stijn V.recommends this restaurant for:
Reviewed on 14/09/2017

Het eten was uitstekend, zeer lekkere wijnen....

Het eten was uitstekend, zeer lekkere wijnen. Mooie ervaring. Het personeel deed zeer goed zijn best. Soms kregen we de gangen iets te snel opeenvolgend. Maar de prijzen zijn vrij hoog, wat het niet direct een toegankelijk restaurant maakt. (17€ voor Gin Tonic! Mmmm..)

Carina D.De Bondt
Carina D.recommends this restaurant for:
Reviewed on 11/09/2017

Zeeeer lekker maar service te zenuwachtig....

Zeeeer lekker maar service te zenuwachtig. Service brengt geen rust en gebrek aan geluidsdemping

Nanda V.Vercruyssen
Nanda V.recommends this restaurant for:
Reviewed on 10/09/2017

Leuk concept! Fantastische ervaring. Zalig...

Leuk concept! Fantastische ervaring. Zalig eten! Wij komen heel graag terug :).

date score