Reviews for Naturell

692 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.3
692 reviews
date score
erwin
Reviewed on: 22/09/2019
erwin recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

heel lekker. bedankt om rekening te houden...

heel lekker. bedankt om rekening te houden met de glutenintolerantie. Sterk gewaardeerd.

Ann
Reviewed on: 22/09/2019
Ann recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Zeer lekker gegeten. De mensen waren zeer vrien...

Zeer lekker gegeten. De mensen waren zeer vriendelijk. De Bob formule voor de wijnen is een plus punt.

Christian
Reviewed on: 15/09/2019
Christian recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Vlotte en correcte bediening; eten perfect...

Vlotte en correcte bediening; eten perfect zoals altijd ook in Het Aards Paradijs.

Leen
Reviewed on: 15/09/2019
Leen recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Zeeeeeeer lekker gegeten!...

Zeeeeeeer lekker gegeten!

Gunther
Reviewed on: 08/09/2019
Gunther recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Over alles tevreden. Beste groentenmenu dat...

Over alles tevreden. Beste groentenmenu dat we ooit hebben gegeten! Complimenten aan de keuken!

Lieven
Reviewed on: 08/09/2019
Lieven recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Heel lekker 4-gangen menu met mooie producten....

Heel lekker 4-gangen menu met mooie producten.

Ferdinand
Reviewed on: 07/09/2019
Ferdinand recommends this restaurant for: Couples

Prijs kwaliteit klopt niet: te duur voor het...

Prijs kwaliteit klopt niet: te duur voor het gebodene. Inrichting restaurant is niet passend voor het prijsniveau. Eten op zich prima, maar voor de prijs had ik meer verwacht.

Sofie
Reviewed on: 01/09/2019
Sofie recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Ik miste enorm de goede maître d'hotel van...

Ik miste enorm de goede maître d'hotel van vroeger. We kregen amper uitleg en geen wijndsugestie. Ik vond het voor 85 euro jammer dat alles tegelijk kwam. De vis en het vlees. Het voelde niet aan als een meergangenmenu op deze manier. Gerepareerde plek op de muur was niet afgewerkt en de inrichting wordt meer en meer kitch. Ik was een enorme Naturel fan maar dit vond ik ondermaats.

Gon
Reviewed on: 26/08/2019
Gon recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Heel lekker gegeten en vriendelijke bediening....

Heel lekker gegeten en vriendelijke bediening. Gezellig terras. Super!

Herman
Reviewed on: 22/08/2019
Herman recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

lekker eten, nieuwe smaken ontdekt. enkel de...

lekker eten, nieuwe smaken ontdekt. enkel de voorstelling van de menukaart vind ik nogal ingewikkeld.

date score