Reviews for Naturell

243 personnes have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
7.7
243 reviews
date score
Laurent C.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 19/02/2017
Laurent C. raadt dit restaurant aan voor:

vriendelijke ontvangst, discreet, vlotte servic...

vriendelijke ontvangst, discreet, vlotte service, verzorgd en beleefd.

Bart B.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 19/02/2017
Bart B. raadt dit restaurant aan voor:

Bij het binnenkomen werden we al zeer goed...

Bij het binnenkomen werden we al zeer goed ontvangen door een vlotte juffrouw met blonde krullen. Haar enthousiasme was duidelijk zichtbaar. Het kader was warm en gezellig. Er was een zekere rust al verliep alles zeer vlot! De hapjes en gerechten waren van voortreffelijke kwaliteit. De smaken zaten zeer goed! Ook onze vraag om alles wat trager te laten verlopen, werd ter harte genomen. De mooi afgewerkte borden werden steeds vergezeld met een passende lekkere wijn. Een sommelier met kennis van zaken gaf steeds kort, maar correcte info. We hebben bij deze een zeer positieve ervaring gehad. Een aanrader! Wij hebben genoten en we werden verwend!

RENE V.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 19/02/2017
RENE V. raadt dit restaurant aan voor:

zeer inventief en prikkelend qua smaak maar...

zeer inventief en prikkelend qua smaak maar voor ons teveel ..........

PieterVereertbrugghen
0 Favorites
2 Reviews
Reviewed on 19/02/2017
Pieter raadt dit restaurant aan voor:

Verfijnde, lichte keuken Twee jonge topchefs...

Verfijnde, lichte keuken Twee jonge topchefs

Geoffrey D.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 18/02/2017
Geoffrey D. raadt dit restaurant aan voor:

3 hapjes bij het aperitief omschrijf je beter...

3 hapjes bij het aperitief omschrijf je beter niet als gang. Groentengerecht inspiratieloos en ééntonig, geen fraicheur, vezels selder stoorden enorm en maakten het moeilijk om te eten. Hoofdgerecht vlees en vis afknapper, ook qua groenten, kroketje van de wangen enige lichtpunt. En dan de wijnen. Zo jammer, de eerste witte ok, niks mis mee. Maar dan de Muscat, tja... flauw en de (lichte) rode bij zowel vlees als vis, geen karakter, weinig intensiteit, totaal niet spannend, ondanks de pas begonnen sympathieke wijnbouwster. Ze mag haar medailles houden. Hoeveel mensen weten er trouwens dat meer dan 30% van de ingestuurde wijnen een medaille meenemen naar huis... ik zou dat nooit vernoemen, beetje lachwekkend. Soit, het hele wijngebeuren vond ik gisteren teleurstellend, zenuwachtig gebrabbel als uitleg en saaie keuze. Nochtans een mooie wijnkaart, met o.a. parels uit Bairrada. Het was trouwens als gast niet leuk om een meisje uit de bediening van -ik schat- met moeite 20 jaar, enkele keren letterlijk afgeblaft te zien worden, terwijl ik haar de hele middag eigenlijk niks verkeerd zag doen. En ik heb in een verleden genoeg in de horeca gewerkt om zo'n dingen met de juiste ogen te zien. Amen.

stephanieeemans
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 18/02/2017
stephanie raadt dit restaurant aan voor:

Zeer goed eten en vlotte service. Leuk om de...

Zeer goed eten en vlotte service. Leuk om de koks eens bezig te zien.

Peter V.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 17/02/2017
Peter V. raadt dit restaurant aan voor:

Bediening + smaken waren top... enkel kalf...

Bediening + smaken waren top... enkel kalf was eerder taai...Extra bordjes in het menu zijn werkelijk "overkill" waardoor je met bijna naar buiten rolt. Zeker een adresje om terug te keren en aan te raden !

Jens S.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 16/02/2017
Jens S. raadt dit restaurant aan voor:

Lekker en uitgebreid eten. Goeie wijnselectie....

Lekker en uitgebreid eten. Goeie wijnselectie. Wel spijtig dat er geen kleine attentie is indien iemand jarig is en dit ook bij reservatie kenbaar wordt gemaakt . Het hergebruik van het bestek tussen de verschillende gerechten, zelfs vis en vlees, vind ik niet passen bij de prijs.

Johan V.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 16/02/2017
Johan V. raadt dit restaurant aan voor:

Vriendelijke bediening en goede keuken....

Vriendelijke bediening en goede keuken.

Freddy M.
0 Favorites
2 Reviews
Reviewed on 14/02/2017
Freddy M. raadt dit restaurant aan voor:

De ongedwongen sfeer. Het uniek concept dat...

De ongedwongen sfeer. Het uniek concept dat afwijkt van de etiquette met napje, en tafellinnen en bestek op een rijtje. Het eten is subliem !

date score