Reviews for Naturell

706 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.3
706 reviews
date score
Ferdinand
Reviewed on: 07/09/2019
Ferdinand recommends this restaurant for: Couples

Prijs kwaliteit klopt niet: te duur voor het...

Prijs kwaliteit klopt niet: te duur voor het gebodene. Inrichting restaurant is niet passend voor het prijsniveau. Eten op zich prima, maar voor de prijs had ik meer verwacht.

Sofie
Reviewed on: 01/09/2019
Sofie recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Ik miste enorm de goede maître d'hotel van...

Ik miste enorm de goede maître d'hotel van vroeger. We kregen amper uitleg en geen wijndsugestie. Ik vond het voor 85 euro jammer dat alles tegelijk kwam. De vis en het vlees. Het voelde niet aan als een meergangenmenu op deze manier. Gerepareerde plek op de muur was niet afgewerkt en de inrichting wordt meer en meer kitch. Ik was een enorme Naturel fan maar dit vond ik ondermaats.

Gon
Reviewed on: 26/08/2019
Gon recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Heel lekker gegeten en vriendelijke bediening....

Heel lekker gegeten en vriendelijke bediening. Gezellig terras. Super!

Herman
Reviewed on: 22/08/2019
Herman recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

lekker eten, nieuwe smaken ontdekt. enkel de...

lekker eten, nieuwe smaken ontdekt. enkel de voorstelling van de menukaart vind ik nogal ingewikkeld.

Els
Reviewed on: 17/08/2019
Els recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Gezellig ingericht, lekker eten. Slechts 1...

Gezellig ingericht, lekker eten. Slechts 1 opmerking: de bediening was haastig. Het kon niet snel genoeg gaan, zowel de bestelling als het eten.

Marianne
Reviewed on: 17/08/2019
Marianne recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Heel lekker, verassend, nieuwe fijne smaken...

Heel lekker, verassend, nieuwe fijne smaken met stijl gebracht, vlotte en vriendelijke bediening.

Frank
Reviewed on: 16/08/2019
Frank recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

alle gerechten waren lekker, mooi en verrassend...

alle gerechten waren lekker, mooi en verrassend.

Wim
Reviewed on: 15/08/2019
Wim recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

De keuken was zeer lekker. Maar tempo te hoog....

De keuken was zeer lekker. Maar tempo te hoog. Wisten ook niet waar we zaten in menu.

Stijn
Reviewed on: 15/08/2019
Stijn recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Heel lekker, smaakvol en verfijnd eten....

Heel lekker, smaakvol en verfijnd eten.

Chantal
Reviewed on: 15/08/2019
Chantal recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Er waren niet veel gasten, dus rustig. Heel...

Er waren niet veel gasten, dus rustig. Heel lekker eten, vriendelijke bediening. Geen evidente kaart, groentenmenu dat op de site staat is niet terug te vinden op de kaart. Slechts keuze uit twee desserten...

date score
×

Become a Resto.be member

More than 385 000 people are registered on Resto.be!

Join our community and enjoy many advantages as a Resto.be member:

Receive personalised promotional offers
Manage your own lists (wishlist, favourites, restaurants already visited,…), your online reservations, your reviews, your personal data,…
Have early access to reservations to our key events such as RestoDays

Register with your Facebook account

Recommended

The easy way to sign in to Resto.be

or

Fill in the information below