Reviews for Ristorante L'incontro

72 personnes have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
7.6
72 reviews
date score
Renato B.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 16/01/2017

Eerste bezoek was aangename verrassing....

Eerste bezoek was aangename verrassing.

nadinebosmans
0 Favorites
2 Reviews
Reviewed on 15/01/2017

Lekker eten ,verzorgde borden Vriendelijke...

Lekker eten ,verzorgde borden Vriendelijke bediening Vorige week komen eten met onze dochter ;het was mijn eerste kennismaking Ook toen was alles super in orde Gisteren mijn echtgenoot laten kennis maken met 'mijn ontdekking' Ook weer een schot in de roos Wij komen zeker terug!

Rik J.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 09/01/2017

Lekker italiaans gegeten, zoals het moet zijn!!...

Lekker italiaans gegeten, zoals het moet zijn!!! Voor herhaling vatbaar!

nadinebosmans
0 Favorites
2 Reviews
Reviewed on 08/01/2017

Prima bediening ;vriendelijke bediening Wegens...

Prima bediening ;vriendelijke bediening Wegens de slechte weersomstandigheden waren wij een kwartier te laat We werden begrip vol ontvangen Lekkere gerechtjes , alles in orde ,zeer ruime portie's Ik ben komen eten met mijn dochter om haar te trakteren tijdens onze shopping zaterdag ll 7/1 Het is ons zo mee gevallen dat ik zaterdag a s gisteren ook al reserveerde voor mijn man en mij om ook hem te laten kennis maken met dit Italiaanse pareltje Ik heb het restaurant gevonden via trip adviser En het is de vermelding dubbel en dik waard Kortom een aanrader!

Els S.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 08/01/2017

Goed eten. Gezellig. Alleen het muzikale intern...

Goed eten. Gezellig. Alleen het muzikale internezzo mag achterwege gelaten worden. Daarvoor is het restaurant te klein. Het was bovendien erg storend.

Dirk Z.
0 Favorites
2 Reviews
Reviewed on 05/01/2017

Correcte prijs kwaliteit...

Correcte prijs kwaliteit

Kim V.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 21/12/2016

Zeer goede service, beleefd, en zeeeeeeeeer...

Zeer goede service, beleefd, en zeeeeeeeeer lekkere pizza: heerlijke bodem en toch ligt hij niet zwaar op de maag.

Cédric D.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 18/12/2016

Aangenaam bezoek aan restaurant met vrienden....

Aangenaam bezoek aan restaurant met vrienden. Heerlijk gegeten( ravioli,suggestie),wel een beetje weinig als je dit enkel neemt en geen voorgerecht. Vriendelijke bediening, nog een beetje werk aan de communicatie. Fantastische avond gehad, wij komen nog terug!

Dirk Jan W.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 12/12/2016

Service en inrichting prima, eten viel wat...

Service en inrichting prima, eten viel wat tegen. Bij het kalfvlees in citroensap ligt het accent teveel op de citroensap, waardoor de smaak van het vlees wegviel.. Olijfjes lekker, maar niet vers helaas..

Ruben W.
0 Favorites
1 Review
Reviewed on 10/12/2016

Antipasta: zeer lekker. Prijs/kwaliteit in...

Antipasta: zeer lekker. Prijs/kwaliteit in orde. Hoofdgerechten: risotto absoluut niet gaar en lasagna van aubergines veel te gaar. Onbegrijpelijk voor een restaurant. Nochtans zitten de smaken op zich wel goed (zeer lekkere vissmaak en tomatensaus). Daarnaast te kleine tafels en slecht zittende stoelen. Wel: vriendelijke, goede service.

date score