Reviews for Ristorante L'incontro

118 personnes have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Write review
8.0
118 reviews
date score
LiesbethDe Clercq
Liesbethrecommends this restaurant for:
Reviewed on 18/08/2017

Zeer lekkere authentieke Italiaanse keuken!...

Zeer lekkere authentieke Italiaanse keuken!

Werner B.Bossuyt
Werner B.recommends this restaurant for:
Reviewed on 11/08/2017

Dit is een aangenaam Italiaans restaurant waar...

Dit is een aangenaam Italiaans restaurant waar je van de typische gerechten kan genieten. Goeie kaart, eerlijke prijs, lekkere huiswijn, aangenaam kader en midden in stad. Niet trendy, geen pop up, geen grote chef in de keuken, geen" place to be", maar een plaats waar men probeert een constante kwaliteit op tafel te brengen, een cliënteel op te bouwen EN te houden. Wij zijn hier al verschillende malen geweest en nog nooit ontgoocheld... en we komen terug. Aanrader voor wie lekker Italiaans eten betekend: "eenvoud en versheid"

Martine V.Van der Sype
Martine V.recommends this restaurant for:
Reviewed on 09/08/2017

Lekker eten, fijne bediening, correcte prijzen....

Lekker eten, fijne bediening, correcte prijzen. Een aanrader.

Marc V.Vanslambrouck
Marc V.recommends this restaurant for:
Reviewed on 07/08/2017

Aangenaam kader en verzorgde bediening...

Aangenaam kader en verzorgde bediening

Astrid D.De Sy
Astrid D.recommends this restaurant for:
Reviewed on 07/08/2017

vriendelijke vlotte bediening - veel keuze...

vriendelijke vlotte bediening - veel keuze - superlekker - kwaliteitsvol

RolandDe Keyser
Rolandrecommends this restaurant for:
Reviewed on 05/08/2017

Zeer lekker gegeten (suggestie van de chef...

Zeer lekker gegeten (suggestie van de chef genomen) - vriendelijke bediening - lekkere rode wijn - aanrader wij komen zeker nog terug

tony v.verschaffel
tony v.recommends this restaurant for:
Reviewed on 30/07/2017

een van de betere italiaans resto in Gent!!...

een van de betere italiaans resto in Gent!!

Franky D.De Noyette
Franky D.recommends this restaurant for:
Reviewed on 28/07/2017

Toffe zaak en lekker gegeten. Niet lang moeten...

Toffe zaak en lekker gegeten. Niet lang moeten wachten op het eten.

AnitaVan Hunsel
Anitarecommends this restaurant for:
Reviewed on 18/07/2017

Zeer vriendelijk personeel,goede service,het...

Zeer vriendelijk personeel,goede service,het eten is voortreffelijk. Telkens als we in Gent zijn,komen we er eten

placeholder
ChristianDe Clercq
Christianrecommends this restaurant for:
Reviewed on 16/07/2017

zeer goede witte wijn. Goede en vriendelijke...

zeer goede witte wijn. Goede en vriendelijke service. Persoonlijk onthaal. Lekker eten. Mooi en stijlvol gezellig kader.

date score