Reviews for Brasserie Charles Quint

17 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
6.8
17 reviews
date score
Katrijn
Reviewed on: 04/03/2017
Katrijn recommends this restaurant for: Couples

Geen puree verkrijgbaar. Spotjes waren constant...

Geen puree verkrijgbaar. Spotjes waren constant aan het flikkeren... water werd geserveerd zonder ijs en Citroen.

Véronique
Reviewed on: 01/01/2020

Malgré la confirmation de réservation, nous...

Malgré la confirmation de réservation, nous nous sommes retrouvés face à un établissement fermé.

Annelies
Reviewed on: 17/10/2019

We kregen beschimmelde lasagne geserveerd....

We kregen beschimmelde lasagne geserveerd. De kok

Claudine V.
Reviewed on: 24/05/2018
Claudine V. recommends this restaurant for: Couples

We stonden niettegenstaande afspraak, voor...

We stonden niettegenstaande afspraak, voor gesloten deur.

Danielle
Reviewed on: 20/04/2017
Danielle recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner

1.de prijzen op internet komen niet overeen...

1.de prijzen op internet komen niet overeen met de kaart ter plaatse!!!: op internet is de rumsteak met saus naar keuze en de forel geprijsd aan 18,90€ terwijl op de kaart deze aan 21€ geprijsd zijn en de kaaskroketten staan op internet 9,90€ en op de kaart staat deze aan 11,90€ eveneens voor de pasta zijn andere prijzen vermeld; de prijzen op de kaart werden afgerekend 2. tenslotte bij de afrekening werd nog eens 2€ teveel gerekend

Luc
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 13/10/2017
Luc recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

viel mee...

viel mee

Lily D.
Reviewed on: 19/05/2018
Lily D. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Vriendelijke ontvangst en bediening, lekker...

Vriendelijke ontvangst en bediening, lekker eten.

Marc
Reviewed on: 18/12/2017
Marc recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Als de tafelbediende zelf vraagt om een portie...

Als de tafelbediende zelf vraagt om een portie extra friet en je bevestigd dan kan het niet mogelijk zijn dat je pas na 11 minuten nog geen portie krijgt terwijl je eten koud wordt. Bovendien komt die bediende zelf nog zeggen dat ze de portie zelf in de frituur gegooid heeft. Al het hoofdgerecht was al koud. Weinig respect voor de klant. Een tegemoetkoming zou al veel geholpen hebben.

Michel
Reviewed on: 29/06/2019
Michel recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

J'étais avec des jeunes porteurs de handicaps...

J'étais avec des jeunes porteurs de handicaps lourds et le personnel s'est coupé en 4 pour que ce soit un plaisir pour tous et pour trouver un repas adapté à chacun. En plus, j'ai très bien mangé.

patricia v.
Reviewed on: 02/04/2018
patricia v. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Genoeg en lekker.Wc en keuken mag veel properde...

Genoeg en lekker.Wc en keuken mag veel properder.

date score