Reviews for Yammi Yammi

591 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.1
591 reviews
date score
Steven
Reviewed on: 23/10/2017
Steven recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Superlekker eten, snel bediend, vriendelijk...

Superlekker eten, snel bediend, vriendelijk personeel, mooie prijs voor de hoop eten die je krijgt. Simpelweg geniaal :) 5de keer al, keek er al weken naar uit en totally worth the wait :)

Jacques
Reviewed on: 23/10/2017
Jacques recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

Interessante ervaring voor een feestje....

Interessante ervaring voor een feestje.

Jana
Reviewed on: 22/10/2017
Jana recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Het was gezellig en vooral lekker. Misschien...

Het was gezellig en vooral lekker. Misschien nog een kleine tip. Voorzie iets voor de kindjes. Hadden een kindje mee van 5 jaar en die verveelde zich op een bepaald moment :-) eventueel iets van kleurplaten en kleurpotloden.

Amarylis
Reviewed on: 21/10/2017
Amarylis recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Snelle service en kwaliteitsvol eten....

Snelle service en kwaliteitsvol eten.

Arne
Reviewed on: 19/10/2017
Arne recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Lekker eten, voor een goedkope prijs! Goede...

Lekker eten, voor een goedkope prijs! Goede service en een gezellige plaats, hier kom ik nog!

joyce v.
Reviewed on: 19/10/2017
joyce v. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

leuke formule!...

leuke formule!

David
Reviewed on: 19/10/2017
David recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vriendelijk personeel, snelle service en lekker...

Vriendelijk personeel, snelle service en lekker eten aan mooie prijzen! Niet de eerste keer dat ik hier kom en zeker niet de laatste keer ook!

Sien
Reviewed on: 19/10/2017
Sien recommends this restaurant for: Price/quality

Heel vriendelijk personeel!...

Heel vriendelijk personeel!

Johan
Reviewed on: 18/10/2017
Johan recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Aanrader voor als je van alles eens wilt geproe...

Aanrader voor als je van alles eens wilt geproeft hebben

Tijs D.
Reviewed on: 18/10/2017
Tijs D. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Eerst en vooral hebben we, grotendeels, lekker...

Eerst en vooral hebben we, grotendeels, lekker gegeten, maar: We werden een verkeerde bestelling geserveerd. Toen we dit vermelde namen ze deze terug mee, enkel om ons nadien te vragen of wij niet degenen waren die fout waren. Nog daarna vroegen ze om ons bestelformulier te bekijken. We hadden het inderdaad niet besteld. Vraag de volgende keer onmiddellijk ons formulier als je niet zeker bent a.u.b.. Later kregen we een portie kip geserveerd die nog volledig rauw was. Dat de vis nog rauw is oké, maar de kip? Ze leken het ook niet erg te vinden had ik de indruk. Op zijn minst had ik excuses verwacht van hen, maar niets.

date score
×

Become a Resto.be member

More than 385 000 people are registered on Resto.be!

Join our community and enjoy many advantages as a Resto.be member:

Receive personalised promotional offers
Manage your own lists (wishlist, favourites, restaurants already visited,…), your online reservations, your reviews, your personal data,…
Have early access to reservations to our key events such as RestoDays

Register with your Facebook account

Recommended

The easy way to sign in to Resto.be

or

Fill in the information below