Reviews for Yammi Yammi

541 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.1
541 reviews
date score
Virginie
Reviewed on: 09/07/2017
Virginie recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Het eten was heel lekker en de bediening super,...

Het eten was heel lekker en de bediening super, alleen spijtig dat indien je aan de ramen zit als de zon nog schijnt het net een serre is.

Jasmien
Reviewed on: 07/07/2017
Jasmien recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

De bediening is er altijd super. We zijn al...

De bediening is er altijd super. We zijn al met een grote groep geweest waar alles zeer chaotisch was. De bestelling, echter, was zeer correct. De serveerster brengen je de lekkerste dingen, en altijd met een glimlach. Je hoeft niet lang te wachten op je bestelling. Leuke omkadering van het restaurant. Ideaal gelegen. Mijn eerste gedacht was dat ik het wat duur vond, maar wat je voor je geld krijgt is echt wel ongelooflijk veel.

Charlotte
Reviewed on: 04/07/2017
Charlotte recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Goede uitgebreide keuze van sushi en daarnaast...

Goede uitgebreide keuze van sushi en daarnaast ook nog veel andere keuzes, zoals kip, soep, bami, loempia's enzo.. Voor deze prijs is het echt een aanrader. Het is er ook gezellig zitten met mooi interieur.

Patrick D.
Reviewed on: 03/07/2017
Patrick D. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Veel keuze,gewoonweg eens iets anders....

Veel keuze,gewoonweg eens iets anders.

Inge
Reviewed on: 03/07/2017
Inge recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Lekker gegeten...

Lekker gegeten

Georges
Reviewed on: 02/07/2017
Georges recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Er mag wel iets meer opgelet worden met de...

Er mag wel iets meer opgelet worden met de netheid op het boven verdiep ook al zitten er geen gasten dit laat de wensen over als dit in het totaal plaatje word door getrokken is dit dan ook zo in de keuken ? en zeker de wc van de heren kost netjes er stond schimmel op de handdroger aan het afvoerbuisje !!!!! hopelijk word daar een beetje op gelet wc proper is normaal alles netjes , en ja de lang zit bank in het restaurant was ook niet van de nette veel vies vuil vet plekken , en borden met stukken er af komt ook niet veel belovend over.

Yvan
Reviewed on: 28/06/2017
Yvan recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Lekker - veel variatie - snelle en klantvriende...

Lekker - veel variatie - snelle en klantvriendelijke bediening

Marian
Reviewed on: 28/06/2017
Marian recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Iedereen is vriendelijk, het was zeer lekker....

Iedereen is vriendelijk, het was zeer lekker. Ik kom hier geregeld en heb nog nooit een slechte ervaring gehad.

Marilyn
Reviewed on: 24/06/2017
Marilyn recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Heel lekker eten en allemaal even vers en verzo...

Heel lekker eten en allemaal even vers en verzorgd. Gezellig kader, vriendelijke bediening, prijs-kwaliteit een enorme aanrader. Het was een geslaagde avond!

Eddy J.
Reviewed on: 19/06/2017
Eddy J. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Gewoon lekker , goede bediening & vriendelijke...

Gewoon lekker , goede bediening & vriendelijke mensen

date score