Reviews for Yammi Yammi

599 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.1
599 reviews
date score
Linde
Reviewed on: 14/08/2017
Linde recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Zeer lekker en goede service. Geen opmerkingen!...

Zeer lekker en goede service. Geen opmerkingen!

Casper
Reviewed on: 10/08/2017
Casper recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Sushi is good man...

Sushi is good man

Lien H.
Reviewed on: 09/08/2017
Lien H. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

We hebben zeer lekker gegeten! Moesten af en...

We hebben zeer lekker gegeten! Moesten af en toe wat wachten op de sushi die we bestelden, maar het was de moeite waard! Enkel het wachten op de drank was soms minder aangenaam... er is maar 1 iemand die de drank kan/mocht opnemen, maar die had het enorm druk met andere tafels en nieuwe gasten te verwelkomen... wel hele vriendelijke sympathieke mensen die kwamen bedienen!

Hannah
Reviewed on: 08/08/2017
Hannah recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker eten, zeer trage service, goed betaalbaa...

Lekker eten, zeer trage service, goed betaalbaar.

bart
Reviewed on: 08/08/2017
bart recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Het was een unieke formule met de verschillende...

Het was een unieke formule met de verschillende rondes. Ideaal om de Japanse keuken beter te leren kennen. Relaxe sfeer, lekker eten, aan betaalbare prijs. Zeker een leuke ervaring!

Phebe
Reviewed on: 07/08/2017
Phebe recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Vriendelijk personeel die een snelle service...

Vriendelijk personeel die een snelle service levert. Zeer lekker

Joey
Reviewed on: 07/08/2017
Joey recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Het eten was goed zeker voor de prijs en het...

Het eten was goed zeker voor de prijs en het restaurant was goed aangekleed.

Marjolein F.
Reviewed on: 01/08/2017
Marjolein F. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Snelle bedienig en een leuke sfeer....

Snelle bedienig en een leuke sfeer.

Kristof
Reviewed on: 30/07/2017
Kristof recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

De keuze en het eten is super, zeker voor die...

De keuze en het eten is super, zeker voor die prijs. Alleen versta ik niet waarom niet alle gerechten van één ronde samen gebracht worden. Het personeel loopt met tien verschillende gerechtjes rond van tien verschillende tafels. Dan krijg je het verkeerde of je gerecht helemaal niet. Wat een wirwar voor het personeel.

Peter L.
Reviewed on: 29/07/2017
Peter L. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Lekker en veelzijdig eten in een aangename...

Lekker en veelzijdig eten in een aangename omgeving met een vriendelijke bediening...

date score
×

Become a Resto.be member

More than 385 000 people are registered on Resto.be!

Join our community and enjoy many advantages as a Resto.be member:

Receive personalised promotional offers
Manage your own lists (wishlist, favourites, restaurants already visited,…), your online reservations, your reviews, your personal data,…
Have early access to reservations to our key events such as RestoDays

Register with your Facebook account

Recommended

The easy way to sign in to Resto.be

or

Fill in the information below