Reviews for Yammi Yammi

685 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.1
685 reviews
date score
Hanne
Reviewed on: 17/12/2017
Hanne recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Wij gingen reeds vaker eten bij Yammi Yammi...

Wij gingen reeds vaker eten bij Yammi Yammi (10+ keer) maar meestal op zaterdagmiddag. Deze keer gingen we echter op zaterdagavond, en zat de zaak helemaal vol. Dit was wellicht te veel voor de keuken, de gefrituurde hapjes kwamen relatief snel maar wij hebben meer dan 2 uur gewacht op de eerste portie sushi. Dat kan echt niet. Nog een keer naar Yammi Yammi? Wellicht wel, maar alleszins niet meer op een zaterdagavond.

Nikolaas V.
Reviewed on: 12/12/2017
Nikolaas V. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Lekker en vers. Eigenlijk eet je weer teveel....

Lekker en vers. Eigenlijk eet je weer teveel. Prettige en vlotte bediening

Ilse
Reviewed on: 10/12/2017
Ilse recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Fijne manier van eten via 'All you can eat'....

Fijne manier van eten via 'All you can eat'. Je bepaalt zelf de hoeveelheid en het tempo. Grote keuze met foto's, wat het kiezen leuk maakt. Het was er wel niet al te warm. We hadden een fijne avond.

Amber S.
Reviewed on: 07/12/2017
Amber S. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vergaten tot 2x toe dingen van de ronde te...

Vergaten tot 2x toe dingen van de ronde te brengen

Arnaud
Reviewed on: 04/12/2017
Arnaud recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Snelle service & met een volle maag naar buiten...

Snelle service & met een volle maag naar buiten !

Chelsea
Reviewed on: 04/12/2017
Chelsea recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Toffe zaak met lekker eten en veel keuze!...

Toffe zaak met lekker eten en veel keuze!

kenny
Reviewed on: 03/12/2017
kenny recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Eten is altijd zeer lekker ,, Goede bediening. ...

Eten is altijd zeer lekker ,, Goede bediening. Enkel deze keer was het echt koud in de zaak en ik kreeg als antwoord dat verwarming aan stond en ze niks meer konden doen. De verwarming blies koude lucht. Wij zitten er net onder dus geen aangename bedoening

Roselien
Reviewed on: 02/12/2017
Roselien recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Vrolijk personeel in een fijne zaak met lekker...

Vrolijk personeel in een fijne zaak met lekker eten.

Marian S.
Reviewed on: 28/11/2017
Marian S. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Traag, we hadden gereserveerd en werden gewoon...

Traag, we hadden gereserveerd en werden gewoon in een hoekje gezet waar niemand ons kon zien. Jammer want normaal kom ik er heel graag. De soep was water en de "warme sake" was niet warm.

Tacco V.
Reviewed on: 27/11/2017
Tacco V. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Zeer lekker eten, tof concept, uiterst betaalba...

Zeer lekker eten, tof concept, uiterst betaalbaar; zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.

date score