Reviews for Spoorloos Perron

266 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.5
266 reviews
date score
Kathleen
Reviewed on: 05/04/2018
Kathleen recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vlotte vriendelijke bediening lekker gegeten...

Vlotte vriendelijke bediening lekker gegeten prima prijs kwaliteit top

VEERLE
Reviewed on: 29/03/2018
VEERLE recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

no nonsense stijl in bediening, sfeer lekker...

no nonsense stijl in bediening, sfeer lekker eten

NADINE
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 21/03/2018
NADINE recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

We meldden dat we half uurtje later kwamen...

We meldden dat we half uurtje later kwamen en dat was helemaal geen probleem. Super vriendelijke bediening. Het menu was heel lekker, grote porties. Zeker een aanrader. Als ik dan 1 minpuntje mag geven, we zaten dicht bij de box en de muziek stond wat luid, maar uitbater kwam zelf vragen of het niet te luid was.

kristof
Reviewed on: 21/03/2018
kristof recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

Degelijke en eerlijke doch verrassende keuken...

Degelijke en eerlijke doch verrassende keuken die nog nooit heeft teleur gesteld. Lekker zonder meer en met kwaliteits producten. Prettige persoonlijke bediening, zeker als reguliere bezoeker. Iedere dag keuze uit twee zeer verzorgde daschotels. Meer hoeft dat niet te zijn. Ook een aangenaam kader om gewoon eens potten te gaan pakken met de collega's, zeker nu de zomer er aan komt. Er komen weer een paar aangename momenten aan op het tuinterras. Een dikke pluim voor Mia, Ronny en Firn en de mensen achter de schermen. Doe zo verder.

Dirk
Reviewed on: 26/02/2018
Dirk recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Prijs kwaliteit, en heel vriendelijke bediening...

Prijs kwaliteit, en heel vriendelijke bediening

Marhilde
Reviewed on: 25/02/2018
Marhilde recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere, Price/quality

Iedere keer als ik daar ga is het eten super...

Iedere keer als ik daar ga is het eten super lekker, zeer goede bediening, vriendelijke mensen, mooi kader, een echte aanrader

Elke
Reviewed on: 24/02/2018
Elke recommends this restaurant for: Kids, Price/quality

Zeer vriendelijke bediening. Gezellig en lekker...

Zeer vriendelijke bediening. Gezellig en lekker; kortom een aanrader!

Rik
Reviewed on: 21/02/2018
Rik recommends this restaurant for: Price/quality

Lekker eten tegen een redelijke prijs en altijd...

Lekker eten tegen een redelijke prijs en altijd met op en top vriendelijke bediening.

Dominique
Reviewed on: 19/02/2018
Dominique recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Heet voldeed geheel aan de verwachtingen, voora...

Heet voldeed geheel aan de verwachtingen, vooral het vriendelijke personeel en de gemoedelijke sfeer lieten ons genieten van een gezellige avond. De gegrilde tonijn en het stoofvlees waren heel lekker.

Aagje V.
Reviewed on: 17/02/2018
Aagje V. recommends this restaurant for: Groups

de muziek is te luid er hangt een toilet geur...

de muziek is te luid er hangt een toilet geur (afvoer)

date score