Reviews for Spoorloos Perron

299 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.5
299 reviews
date score
Isabelle
Reviewed on: 25/05/2018
Isabelle recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Het is zeer aangenaam met leuke sfeer en pracht...

Het is zeer aangenaam met leuke sfeer en prachtig interieur!!

Franky
Reviewed on: 24/05/2018
Franky recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Je geraakt daar moeilijk buiten...

Je geraakt daar moeilijk buiten

Brigitte
Reviewed on: 20/05/2018
Brigitte recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Doordat we met 8 personen waren kon niet iedere...

Doordat we met 8 personen waren kon niet iedereen kiezen wat hij wou. Dit werd niet vooraf vermeld bij de reservering. We kozen eigenlijk voor het intieme kader van Fabula Rasa maar ondertussen zijn jullie van locatie veranderd. In Spoorloos Perron is het druk en de akoestiek is niet goed. Het eten is nog altijd superlekker.

Michiel
Reviewed on: 17/05/2018
Michiel recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Zeer lekker eten aan een degelijke prijs. Vlott...

Zeer lekker eten aan een degelijke prijs. Vlotte, vriendelijke en toffe bediening.

nanon
Reviewed on: 16/05/2018
nanon recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Zeer tevreden, het was erg lekker, de vegetaris...

Zeer tevreden, het was erg lekker, de vegetarische vol au vent was top !!!!

Yves
Reviewed on: 16/05/2018
Yves recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Vriendelijk onthaal, vlotte bediening en...

Vriendelijk onthaal, vlotte bediening en lekkere gerechten.

placeholder
Marc
Reviewed on: 01/05/2018
Marc recommends this restaurant for: Price/quality

Uitstekende prijs/Q en dito service!

De kok kent zijn stiel tot en met: zeer verzorgde schotels, perfect bereid. Bijzonder vriendelijke en vlotte service!

Katrien
Reviewed on: 28/04/2018
Katrien recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

goede service, lekker eten en betaalbaar....

goede service, lekker eten en betaalbaar.

Kim B.
Reviewed on: 26/04/2018
Kim B. recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

Zeer vriendelijk personeel dat veel informatie...

Zeer vriendelijk personeel dat veel informatie geeft en voortreffelijke gerechten

Ilse
Reviewed on: 25/04/2018
Ilse recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Heel vriendelijk onthaal en een lekkere, copieu...

Heel vriendelijk onthaal en een lekkere, copieuze dagschotel. Ook een restorestje meegekregen naar huis.

date score
×

Become a Resto.be member

More than 385 000 people are registered on Resto.be!

Join our community and enjoy many advantages as a Resto.be member:

Receive personalised promotional offers
Manage your own lists (wishlist, favourites, restaurants already visited,…), your online reservations, your reviews, your personal data,…
Have early access to reservations to our key events such as RestoDays

Register with your Facebook account

Recommended

The easy way to sign in to Resto.be

or

Fill in the information below