Reviews for Spoorloos Perron

262 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.5
262 reviews
date score
Els
Reviewed on: 06/07/2019
Els recommends this restaurant for: Groups, Kids

Gezellig eten met familie. We zaten aan de...

Gezellig eten met familie. We zaten aan de terrasdeur en konden dus genieten van de verse lucht. Het eten was zeer lekker en ruime porties. Vlugge en vriendelijke bediening

Helena
Reviewed on: 15/06/2019
Helena recommends this restaurant for: Groups

Lekker eten_super sympathieke medewerkers_fijne...

Lekker eten_super sympathieke medewerkers_fijne locatie...

Christine
Reviewed on: 09/06/2019
Christine recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

super vriendelijk bediening, en heerlijk genote...

super vriendelijk bediening, en heerlijk genoten van de maaltijd. een echte aanrader

Jos
Reviewed on: 04/05/2019
Jos recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Price/quality

Aangenaam kader, vriendelijke bediening, mooi...

Aangenaam kader, vriendelijke bediening, mooi menu-aanbod, lekker eten (ruime schotels, goede producten, goed bereid), correcte verhouding prijs/kwaliteit

Bart
Reviewed on: 02/05/2019
Bart recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Heel lekker gegeten, prijs kwaliteit zeer oké,...

Heel lekker gegeten, prijs kwaliteit zeer oké, vriendelijke bediening,... En het optreden van Wim Claeys was natuurlijk mooi meegenomen é...

kim
Reviewed on: 18/04/2019
kim recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

snelle service, vriendelijke bediening, lekker...

snelle service, vriendelijke bediening, lekker eten!

Diane
Reviewed on: 05/04/2019
Diane recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Attent onthaal, vriendelijke bediening, heel...

Attent onthaal, vriendelijke bediening, heel lekkere bereiding.

Els V.
Reviewed on: 01/04/2019
Els V. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Leuke sfeer, vriendelijk personeel, veel en...

Leuke sfeer, vriendelijk personeel, veel en heel lekker eten op je bord.

Ineke
Reviewed on: 14/03/2019
Ineke recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Heel lekker eten voor een schappelijke prijs....

Heel lekker eten voor een schappelijke prijs. Gezellige sfeer en vooral ook heel vriendelijk en behulpzaam. Wij zijn al een aantal keren met een groepje slechtzienden komen eten en we worden steeds vriendelijk onthaalt. Als we hulp vragen is het met de glimlach!

Hilde
Reviewed on: 12/03/2019
Hilde recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Price/quality

We hadden gereserveerd tegen 12u maar ons verga...

We hadden gereserveerd tegen 12u maar ons vergadering was om 11u al afgelopen en we hebben toch een spaghetti kunnen eten.

date score