Reviews for Spoorloos Perron

226 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.5
226 reviews
date score
kim
Reviewed on: 18/04/2019
kim recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

snelle service, vriendelijke bediening, lekker...

snelle service, vriendelijke bediening, lekker eten!

Diane
Reviewed on: 05/04/2019
Diane recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Attent onthaal, vriendelijke bediening, heel...

Attent onthaal, vriendelijke bediening, heel lekkere bereiding.

Els V.
Reviewed on: 01/04/2019
Els V. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Leuke sfeer, vriendelijk personeel, veel en...

Leuke sfeer, vriendelijk personeel, veel en heel lekker eten op je bord.

Ineke
Reviewed on: 14/03/2019
Ineke recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Heel lekker eten voor een schappelijke prijs....

Heel lekker eten voor een schappelijke prijs. Gezellige sfeer en vooral ook heel vriendelijk en behulpzaam. Wij zijn al een aantal keren met een groepje slechtzienden komen eten en we worden steeds vriendelijk onthaalt. Als we hulp vragen is het met de glimlach!

Hilde
Reviewed on: 12/03/2019
Hilde recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Price/quality

We hadden gereserveerd tegen 12u maar ons verga...

We hadden gereserveerd tegen 12u maar ons vergadering was om 11u al afgelopen en we hebben toch een spaghetti kunnen eten.

Petra D.
Reviewed on: 01/03/2019
Petra D. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Gezellige ongedwongen sfeer met lekker eten....

Gezellige ongedwongen sfeer met lekker eten.

Christine
Reviewed on: 27/02/2019
Christine recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Zeer fijne bediening, zeer attent ook. Het...

Zeer fijne bediening, zeer attent ook. Het eten is heel lekker, mooie porties, mooie variatie in het aanbod. De Caesarsalade was top!

Katharina
Reviewed on: 15/02/2019
Katharina recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Zoals altijd bijzonder lekker en verzorgd....

Zoals altijd bijzonder lekker en verzorgd. Een grote eter zal hier zeker niet met honger buiten gaan Zeer vriendelijke bediening. Een plaats om steeds terug te komen !

Hilde
Reviewed on: 15/02/2019
Hilde recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Het eten is er altijd super lekker. Prijs/kwali...

Het eten is er altijd super lekker. Prijs/kwaliteit. Het is er gezellig en de bediening is heel vriendelijk, gedienstig. Een echte aanrader.

Ann D.
Reviewed on: 02/02/2019
Ann D. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker eten, mooie presentatie en vlotte en...

Lekker eten, mooie presentatie en vlotte en vriendelijke bediening. We gaan er nog naar toe.

date score