Reviews for Midtown Grill

256 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.4
256 reviews
date score
Maarten H.
Reviewed on: 11/09/2017
Maarten H. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Wij zijn gaan dineren met een groep van 12...

Wij zijn gaan dineren met een groep van 12 personen. Alles was perfect geregeld en gedurende de avond hebben we probleemloos wat extra's kunnen toevoegen. Het personeel was ongelooflijk vriendelijk, flexibel en het eten was van hoog niveau. De sfeer was perfect! Een aanrader voor iedereen die een gezellige avond in Gent wil hebben en daarbij culinair wil genieten!

Frederick
Reviewed on: 11/09/2017
Frederick recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy

Vriendelijke bediening, lekker eten, niets...

Vriendelijke bediening, lekker eten, niets op aan te merken

Wim
Reviewed on: 10/09/2017
Wim recommends this restaurant for: Couples

Ben eerlijk gezegd niet zo tevreden. De reden...

Ben eerlijk gezegd niet zo tevreden. De reden is ik heb een steak genomen het vlees was wel lekker en mals maar het was al op voorhand gepeperd en gezout. Dus te zoutig en de asperges waren iets te rouw. Maar voor de rest beviel het ons wel. Mvg Wim Greta

Luc
Reviewed on: 03/09/2017
Luc recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Perfect stukje vlees...

Perfect stukje vlees

Pierre
Reviewed on: 30/08/2017
Pierre recommends this restaurant for: Gastronomy

Long waiting time Three times Very Good Food...

Long waiting time Three times Very Good Food Buy this time realy under level

marc
Reviewed on: 29/08/2017
marc recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

het lekker eten mooie locatie genieten van...

het lekker eten mooie locatie genieten van de graslei doe zo verder

Marc
Reviewed on: 28/08/2017
Marc recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

sympathiek restaurant, lekker eten, mooi uitzic...

sympathiek restaurant, lekker eten, mooi uitzicht over centrum Gent

Brecht Van de Walle G.
Reviewed on: 25/08/2017
Brecht Van de Walle G. recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Gastronomy

Ik heb er geweldig goed gegegeten met het moois...

Ik heb er geweldig goed gegegeten met het mooist decor ter wereld ( de stad Gent)! Je ziet er mij zeker terug.

Marc
Reviewed on: 22/08/2017
Marc recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner

Veel te hoge prijs voor wat het maar is, 171...

Veel te hoge prijs voor wat het maar is, 171 euro voor een goede steak met zeer weinig frietjes, alles appart te betalen, friet , mayonaise en bearnaisesaus. Daarbij een fles wijn , een biertje en een aperitief voor mijn vrouw, Amaai, daar kan je in Gent voor hetzelfde twee maal voor gaan eten.

M.
Reviewed on: 21/08/2017
M. recommends this restaurant for: Couples

Kwaliteit van het eten OK maar prijzig en lange...

Kwaliteit van het eten OK maar prijzig en lange wachttijd. Personeel niet op de hoogte en alles kwam terecht op één ervaren man.Jammer...

date score