Reviews for Midtown Grill

267 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.4
267 reviews
date score
Maarten
Reviewed on: 06/05/2017
Maarten recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Schitterende keuze aan kwaliteitsvol vlees....

Schitterende keuze aan kwaliteitsvol vlees. Perfect bereid en met een ruime en lekkere keuze aan side dishes opgediend! Een aanrader voor wie verzot is op vlees!! Fantastisch!

luc
Reviewed on: 11/05/2017
luc recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Wagyu beef steak was bijzonder lekker. Aangenaa...

Wagyu beef steak was bijzonder lekker. Aangenaam kader. Goede bediening. Duurder dan verwacht.

Anneke
Reviewed on: 19/06/2017
Anneke recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy

Lekker eten in een aangenaam kader met vriendel...

Lekker eten in een aangenaam kader met vriendelijke bediening! Prijzen zijn echter te hoog! Pas muziek en prijzen aan en we komen terug!

Carlos
Reviewed on: 01/07/2017
Carlos recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner

Sauzen kwamen te laat; intussen werd vlees...

Sauzen kwamen te laat; intussen werd vlees koud. Te kleine aardappelporties. Te weinig personeel in de zaal (of personeel liet zich niet zien). Lawaaierige zaal; niets in de inrichting dempt het geluid. Geen authentieke sfeer. Te duur: er zijn opties met betere prijs-kwaliteit verhouding voor lekkere steak in dezelfde straat.

tony
Reviewed on: 04/07/2017
tony recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner

Een vleesrestaurant met idd superlekker vlees!...

Een vleesrestaurant met idd superlekker vlees! De wachtijd mag iets korter maar de bediening was heel vriendelijk

Anita
Reviewed on: 06/07/2017
Anita recommends this restaurant for: Groups

Enorm lekker vlees geserveerd in een aangenaam...

Enorm lekker vlees geserveerd in een aangenaam kader met mooi uitzicht. Helaas wordt de kwaliteit van de service in het Marriott hotel niet doorgetrokken in het restaurant. Ons bord met vlees werd opgediend, na even wachten volgen de side dishes, we vragen bestek, ja, ja, dat komt direct, wordt er gezegd. Vervolgens mogen we 10 minuten kijken naar ons bord met een voortreffelijk stuk vlees dat aan het afkoelen is. Echt jammer. Het was nogal hectisch die avond, zei de mevrouw die ons bediende. We zaten in zo goed als leeg restaurant. Iets minder show en wat betere bediening zou op zijn plaats zijn, de prijzen zijn hoog genoeg.

Jolien R.
Reviewed on: 10/07/2017
Jolien R. recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

food was good waiting time was way too long!...

food was good waiting time was way too long!

els
Reviewed on: 10/07/2017
els recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner

good food, a bit too expensive...

good food, a bit too expensive

thomas
Reviewed on: 11/07/2017
thomas recommends this restaurant for: Couples, Kids

Overall i can't complain too much since i came...

Overall i can't complain too much since i came for the meat which was great in flavor, although it could have been prepared a bit better, i didn't like that the entire edge of my steak was singed black, i asked saignant cuisson and there was not much red meat left. .. the sides were just too small, if you ask 3 euro for a handfull of french fries you are trying to pull someone's leg in the wrong country we asked for mayo alongside and it had not bound properly, which confirmed the suspicion about the cook's skills, he or she still has a lot to learn we won't be coming back any time soon there are far superior meat restaurants in ghent

placeholder
Stijn
Reviewed on: 11/07/2017
Stijn recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

Dierendonck rib-eye was schitterend. Enige...

Dierendonck rib-eye was schitterend. Enige minpunt aan dit bezoek was dat eten reeds werd geserveerd terwijl aperitief nog maar halfweg was.

date score