Reviews for De Stokerij

Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
date score
chris
Reviewed on: 24/11/2019
chris recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Weinig attente bediening. Na eten zag serveerst...

Weinig attente bediening. Na eten zag serveerster niet onze lege borden. We hebben na 10 minuten direct koffie en rekening gevraagd. Dessert hoefde niet meer. Op eerste verdieping ook geklettter van ober die afgehaalde bestekken in een soort bak gooide.

Martijn
Reviewed on: 05/11/2019
Martijn recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Ik ben al enkele jaren regelmatig komen eten,...

Ik ben al enkele jaren regelmatig komen eten, en de laatste keren was het eten toch minder mooi geserveerd. We moesten ook twee keer naast het toilet zitten waar kaarsspatten tegen de muur plakken. Mijn vriendin had hert en het bord was niet, en het vlees toch ook niet optimaal.

Laurence
Reviewed on: 13/10/2019
Laurence recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

Frietjes waren koud en is al de tweeede keer...

Frietjes waren koud en is al de tweeede keer ! Dus, er komt geen derde aan

Dries
Reviewed on: 23/09/2019
Dries recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

We waren met 4 personen. 2 hoofdgerechten kwame...

We waren met 4 personen. 2 hoofdgerechten kwamen 15min later dan de andere 2. Het gegrild Iberisch varken was meer vet dan vlees, alsof het overschotjes waren. Gemeld aan de ober, maar geen gehoor gekregen. Toen we wat meer uitleg vroegen bij het dessert 'gekruide peer' zei de ober dat hij niet wist wat het was. Dan zou je verwachten dat die zich gaat informeren en terug komt, maar dat is niet gebeurd. Dan hebben we maar betaald en zijn we vertrokken. Grote ongoocheling en zeker niet voor herhaling vatbaar. Met vriendelijke groeten, Dries Devos

Eef
Reviewed on: 24/11/2019
Eef recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker eten, grote porties, mooie gezellige...

Lekker eten, grote porties, mooie gezellige ruimte.

Tine
Reviewed on: 28/10/2019
Tine recommends this restaurant for: Couples

Het eten was niet volgens verwachtingen. Wild...

Het eten was niet volgens verwachtingen. Wild aan 27€, ree had weinig smaak en het leek allemaal op het bord gegooid. Het zou gezellig zitten zijn boven ware het niet dat er veel te veel tafels staan, in combinatie met een slechte acoustiek was het moeilijk praten. We hebben 1 glas rode wijn gedronken en dag nadien waren we allebei misselijk.

Tine
Reviewed on: 13/10/2019
Tine recommends this restaurant for: Couples

te koude tapenade (net uit frigo) vlees hoofdge...

te koude tapenade (net uit frigo) vlees hoofdgerecht: Iberisch varken was taai en lam droog

Adriaan
Reviewed on: 23/06/2019
Adriaan recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Sympathieke relaxte sfeer. Nauwelijks toeristen...

Sympathieke relaxte sfeer. Nauwelijks toeristen, dus weg van de drukte. Pasta met scampi was goed, maar op de kaart stond er chorizo bij- die hebben we niet ontdekt. Lamskoteletjes niet echt rose, helaas.

Bert
Reviewed on: 30/04/2019
Bert recommends this restaurant for: Couples

Te prijzig gezien de belabberde kwaliteit....

Te prijzig gezien de belabberde kwaliteit. Prachtig kader, zeer matige keuken!!

Bart
Reviewed on: 06/09/2020
Bart recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Het eten mag wel wat worden opgewaardeerd,...

Het eten mag wel wat worden opgewaardeerd, vooral het buikspek mer (pakjes)puree vonden we écht ondermaats qua smaak én presentatie, kan beter!

date score