Reviews for Wereldkeuken Gent

316 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.7
316 reviews
date score
martine
Reviewed on: 10/03/2020
martine recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

veel keuze om te eten en het personeel is heel...

veel keuze om te eten en het personeel is heel vriendelijk. We zijn al verschillende keren gekomen en zijn zeker nog zinnens om weer te keren

Griet
Reviewed on: 10/03/2020
Griet recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Wij hadden toch wel moeite om een bord samen...

Wij hadden toch wel moeite om een bord samen te stellen. Ik miste meer groenten (koud en warm) om te combineren bij de vis en vlees gerechten

Louis
Reviewed on: 09/03/2020
Louis recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Alles was in orde : eten, personeel en netheid...

Alles was in orde : eten, personeel en netheid van de zaak

Walter
Reviewed on: 09/03/2020
Walter recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Leuk concept, veel keuze en goede producten....

Leuk concept, veel keuze en goede producten.

Vandewege
Reviewed on: 08/03/2020
Vandewege recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Gezellige accomodatie, vriendelijk behulpzaam...

Gezellige accomodatie, vriendelijk behulpzaam personeel en zeer kwaliteitsvol eten. Een aanrader!

Lien
Reviewed on: 06/03/2020
Lien recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Voor een selfservice restaurant word jij niet...

Voor een selfservice restaurant word jij niet aan jouw lot overgelaten. Alles wordt duidelijk gecommuniceerd... En het eten is voor elk wat wils; lekker en vers.

Jan
Reviewed on: 02/03/2020
Jan recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het eten was lekker en er werd voldoende aangev...

Het eten was lekker en er werd voldoende aangevuld. Het was onze eerste keer dat we er kwamen en een woordje uitleg zou welkom geweest zijn.

Benny
Reviewed on: 02/03/2020
Benny recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Het was in orde de voedsel drank en zeker de...

Het was in orde de voedsel drank en zeker de personeel. We komen zeker terug

Atnoinette
Reviewed on: 26/02/2020
Atnoinette recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

grote variatie aan lekkere hapjes, vriendelijke...

grote variatie aan lekkere hapjes, vriendelijke bediening en ontvangst, discreet maar efficiënt, genoeg ruimte tussen de tafels zodat niemand een ander stoort. Je eet wat je graag eet, wanneer je het liefst hebt, en hoeveel je zelf wil. Prijs-kwaliteit verhouding is zeer gunstig, behalve voor kleine kinderen...

Pierre
Reviewed on: 24/02/2020
Pierre recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Kwaliteit,prijs ruim voldoende dus alles ok....

Kwaliteit,prijs ruim voldoende dus alles ok.

date score