Reviews for Jack Burgers Gent

51 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
7.4
51 reviews
date score
Marie N.
Reviewed on: 03/05/2019
Marie N. recommends this restaurant for: Couples, Kids, Trendy atmosphere, Price/quality

Zeer vriendelijk personeel en zeer lekker eten....

Zeer vriendelijk personeel en zeer lekker eten. Het was de eerste keer en de medewerkers gaven ons een goede uitleg over hoe het concept werkt. Mooie inrichting ook!

Evie
Reviewed on: 02/05/2019
Evie recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Het was super lekker !...

Het was super lekker !

Stefanie
Reviewed on: 01/05/2019
Stefanie recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

De burgers waren zeer lekker en een goede prijs...

De burgers waren zeer lekker en een goede prijs/kwaliteit.

Maureen
Reviewed on: 24/04/2019
Maureen recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Leuke inrichting, keuze, ok prijzen, originele...

Leuke inrichting, keuze, ok prijzen, originele burgers Minder: hoog MacDo gehalte, jobstudenten die weinig weten van koken, dessertjes rechtstreeks v Panos(?)

Kristof
Reviewed on: 20/04/2019
Kristof recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

de bediening was zeer vriendelijk. Het eten...

de bediening was zeer vriendelijk. Het eten was lekker, maar we hebben toch de indruk dat de hamburgers niet echt groot zijn. Een grote honger zal zeker niet gestild zijn met het gewone menu.

Nancy V.
Reviewed on: 20/04/2019
Nancy V. recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Zeer vriendelijke bediening en zeer lekker eten...

Zeer vriendelijke bediening en zeer lekker eten

placeholder
Marianne
Reviewed on: 20/04/2019
Marianne recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Lekkeren voldoende gegeten. Leuk kader!...

Lekkeren voldoende gegeten. Leuk kader!

ISABELLE
Reviewed on: 20/04/2019
ISABELLE recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Ik ben ontevreden omdat ik mijn wonderbox niet...

Ik ben ontevreden omdat ik mijn wonderbox niet kon gebruiken. In ruil voor de waardebon van €25 kunt u 2 hamburgers ontvangen voor €6,80. Het is niet serieus

Britt D.
Reviewed on: 20/04/2019
Britt D. recommends this restaurant for: Couples, Kids, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Zeer vriendelijke en vlotte bediening. Mooie...

Zeer vriendelijke en vlotte bediening. Mooie zaak, lekker eten!

Ruth
Reviewed on: 19/04/2019
Ruth recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Super lekkere burgers. Het is duidelijk dat...

Super lekkere burgers. Het is duidelijk dat er enkel met kwalitatieve producten wordt gewerkt, van het vlees tot het broodje en de sauzen. De smaken zitten goed, met oog voor detail. Vriendelijke bediening en aangename sfeer. Ik kwam hier toevallig terecht via een Bongo-bon, maar zal zeker nog terugkeren zonder. Blij dat ik dit hamburgerrestaurant per toeval heb leren kennen.

date score