Reviews for Allegro Moderato

298 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.9
298 reviews
date score
Silvia R.
Reviewed on: 11/03/2019
Silvia R. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Zeer vriendelijke ontvangt, snelle bediening....

Zeer vriendelijke ontvangt, snelle bediening. Mooie inkleding. Culinaire 5gangenmenu was top! net schilderijtjes. Aanrader!

Marie Hélène F.
Reviewed on: 11/03/2019
Marie Hélène F. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

Nous avons passé un excellent moment dans ce...

Nous avons passé un excellent moment dans ce restaurant au décor somptueux. La cuisine inventive et délicieuse. L’accueil des plus agréable. En conclusion, un très romantique déjeuner, hors du temps et un grand moment gourmand.

Bart
Reviewed on: 09/03/2019
Bart recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Het was bijzonder lekker en de mooie selectie...

Het was bijzonder lekker en de mooie selectie wijnen paste er prima bij. Wij komen zeker nog eens terug.

Bert B.
Reviewed on: 09/03/2019
Bert B. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Hele mooie zaak. Personeel is top. Eten uitzon...

Hele mooie zaak. Personeel is top. Eten uitzonderlijk goed. Wijn arragement was ruim en van uitstekende kwaliteit. Deze zaak snapt het!

Johan D.
Reviewed on: 08/03/2019
Johan D. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Lekker gegeten in aangenaam kader in het hart...

Lekker gegeten in aangenaam kader in het hart van het historische centrum van Gent. Geen woawgevoel bij de gerechten en bij de wijn, maar correct zonder meer. Verhouding prijs-kwaliteit behoorlijk.

Cédric P.
Reviewed on: 07/03/2019
Cédric P. recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Accueil chaleureux, plats succulents, petits...

Accueil chaleureux, plats succulents, petits gestes appréciés, bref un moment culinaire plus qu au top...

Nina B.
Reviewed on: 07/03/2019
Nina B. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

uitstekende maaltijd...

uitstekende maaltijd

Raf
Reviewed on: 07/03/2019
Raf recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner

uiteraard primeert de kwaliteit van het geserve...

uiteraard primeert de kwaliteit van het geserveerde, maar ook de manier en het tempo waarop we bediend werden waren OK. Als gepensioneerde collega's hadden wij uiteraard (veel) meer tijd dan de gemiddelde cliënt en toch hadden we op geen enkele manier het gevoel dat we wel eens mochten "afronden".

katrien v.
Reviewed on: 06/03/2019
katrien v. recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

lekker eten en zeer goede service...

lekker eten en zeer goede service

Michaël
Reviewed on: 03/03/2019
Michaël recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

Prijs kwaliteit zeer goed gegeten. Enig punt...

Prijs kwaliteit zeer goed gegeten. Enig punt dat ons stoorde was de lange wachttijd tussen tussengerecht en hoofdgerecht.

date score