Reviews for Yalla Yalla Beirut Foodbar

18 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
9.2
18 reviews
date score
Ann
Reviewed on: 09/12/2019
Ann recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het eten was zéér lekker. Alleen jammer dat...

Het eten was zéér lekker. Alleen jammer dat het buffet wat traag bijgevuld werd.

Karen
Reviewed on: 08/12/2019
Karen recommends this restaurant for: Groups, Kids, Trendy atmosphere, Price/quality

(H)eerlijk eten om te delen, gezellige ongedwon...

(H)eerlijk eten om te delen, gezellige ongedwongen sfeer en oprecht vriendelijke bediening. Een aanrader!

Isabelle
Reviewed on: 08/12/2019
Isabelle recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Super vriendelijk. Leuke inrichting. Bijzonder...

Super vriendelijk. Leuke inrichting. Bijzonder lekker eten.

Mia
Reviewed on: 05/12/2019
Mia recommends this restaurant for: Groups

Lekkere mezze, vlotte en vriendelijke bediening...

Lekkere mezze, vlotte en vriendelijke bediening. Alleen de rode wijn viel wat tegen. Voor de rest niets dan lof

Timothy
Reviewed on: 29/11/2019
Timothy recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

De gezellige setting geeft je meteen een welkom...

De gezellige setting geeft je meteen een welkom gevoel. De bediening was er heel vriendelijk en gaf graag een woordje uitleg. Het eten was werkelijk verrukkelijk. Heel smaakvol en veel variatie. Wel aan de prijzige kant als je weet dat we 76€ betaalden om met twee te eten (zonder alcoholische dranken). Desondanks was het de ervaring wel waard en komen wij zeker terug!

Veronique
Reviewed on: 28/11/2019
Veronique recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Het was oké maar niet waw...Porties zijn nogal...

Het was oké maar niet waw...Porties zijn nogal klein, bediening is zozo. Wat we kreten was wel lekker. We zijn eerder naar andere Libanese eethuisjes geweest waar we meer van onder de indruk waten.

Reviewed on: 21/11/2019
recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Heel leuk restaurant, warm en gezellig. Vriende...

Heel leuk restaurant, warm en gezellig. Vriendelijk onthaal en vlotte bediening. Eerlijke en lekkere keuken voor een normale prijs. Doe zo verder!

Wim
Reviewed on: 18/11/2019
Wim recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekkere smaken en altijd leuk om te kunnen...

Lekkere smaken en altijd leuk om te kunnen delen met elkaar

Ann
Reviewed on: 16/11/2019
Ann recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Heel sympathiek en lekker, echt authentiek...

Heel sympathiek en lekker, echt authentiek tegen een correcte prijs. Wij keren steeds met plezier terug!

Juliette
Reviewed on: 15/11/2019
Juliette recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Het was heel lekker, gezellig, fijne ontvangst,...

Het was heel lekker, gezellig, fijne ontvangst, prijs-kwaliteit. om terug te komen!! :-)

date score